Hva er forskjellen mellom en Beaded & Unbeaded bassenget Liner?

October 28

Svømmebasseng liners kommer i forskjellige størrelser som passer dine spesifikke utvalgsstørrelsen og dybde. Svømmebasseng liners er nødvendig å gi et vanntett lag mellom bassenget rammen og vannet i bassenget. Bassenger kan bruke enten en beaded eller unbeaded liner. Begge typer liners har forskjellige montering krav som kan hjelpe forme beslutningen for dine behov.

Hva bassenger bruk en Liner?

Over bakken svømmehaller trenger en pool liner. De fleste bassenget rammer er en metall konstruksjon og krever en pool liner å beskytte rammen av sterke elementer av kjemikaliene. Duken skaper en vanntett barriere mellom bassenget rammen og bassenget. Mellom bassenget er liner en skum pute som er vanligvis mindre enn 1/2-tommers tykke som beskytter duken også. Svømmebasseng liners brukes i over bakken bassengene er laget av en holdbar og elastisk vinyl. Noen i bakken basseng design bruker en vinyl liner også, men dette er mye mindre vanlig.

Overlappe Liner (unbeaded)

En unbeaded bassenget liner, kommersielt kjent som en overlapping liner, er den vanligste typen svømmebasseng liners brukes på over bakken bassenger. Overlapping liners koster mindre penger enn hvilke beaded og produseres i 20 - eller 25-gauge vinyl som er tilpasset spesielt bassengets bestemte dimensjoner og dybde. Denne typen bassenget liner overlapper bassenget rammen under bassenget rekkverket. Overlapping duken kan sees fra utsiden av bassenget, i motsetning til den beaded typen. Duken holdes på plass med gummi mestring strimler som grep kanten av bassenget både inn og utenfor rammen.

Beaded Liners

Beaded liners er produsert i vinyl samt, men ikke kan sees fra utsiden av bassenget som overlapper liners fordi beaded liners fester seg til kanten av bassenget på en perle-mottaker som er installert rundt omkretsen av bassenget rammen. Dette gir din over bakken pool et ryddigere utseende ved ikke å ha duken henge over bassenget rammen. En annen fordel å beaded liners er at bassenget rekkverket ikke har fjernes for å erstatte duken i fremtiden. Når mottakeren er installert, kan duken løsne fra mottakeren for erstatning.

Gjør noe av Liner?

Den eneste forskjellen mellom den svømmebasseng liners er installasjonsmetoden. Begge liners er laget av samme type materialer og vil være like funksjonelt som andre. Vedtaket kommer ned til et spørsmål om personlig valg til slutt. Beaded liners koste mer, men er lettere å erstatte når duken riper eller hvis den forverres over tid. Overlapping duken, derimot, koster mindre men vil kreve mer arbeid å erstatte fordi bassenget rekkverket må gå av.