Hva er forskjellen mellom en avløpsvann pumpe & en Sump pumpe?

September 27

Velge riktig septisk pumpe for vann fjerning behov er viktig å forlenge levetid på pumpe og påliteligheten til septisk systemet. En septisk avløpsvann pumpe og en sump pumpe har tydelige forskjeller selv om de er noen ganger referert til om hverandre.

Septisk avløpsvann pumper

En septisk avløpsvann pumpe flytter avklart septisk ut fra sin pumping kammer til sin avløpet feltet. Denne typen pumpe er vanlig i sand-seng, hevet senger og haugen filtreringssystemer hvor absorpsjon sengen ligger over akvariet.

Sump pumpe

En sump pumpe brukes til å fjerne uønsket grunnvann fra en struktur, som en home kjeller eller kjelerommet i et næringsbygg. Pumpene skal aldri behandle tørrstoff større enn størrelsen på fine jord eller grunnvann rusk.

Strukturelle forskjeller

Sammenlignet med en sump pumpe, har en septic avløpsvann pumpen en større grad av slitestyrke. Det er bygget med muligheten til å fjerne vann mer krevende tempo enn en sump pumpe. Noen entreprenører kan velge å bytte en sump pumpe for en septisk avløpsvann pumpe i et knipetak, men de kompromiss holdbarhet dermed.