Hva er forskjellen mellom blekemiddel & flytende Pool sjokk?

June 6

Felles husholdning blekemiddel og formål-produsert flytende klor (også kjent som sjokk) deler samme virkestoffet. Begge sanitizers kan brukes til å effektivt behandle og vedlikeholde svømmebassenger.

Husholdningenes flytende Bleach

Felles husholdning flytende blekemiddel har den kjemiske formelen NaClO som sin aktive ingrediensen/sanitizer (natriumhypokloritt) og en 6 prosent konsentrasjon av rensemiddel av volumet.

Pool-merkede flytende klor

Flytende klor i bassenget butikker ligner. Den aktive kjemiske middel er den samme som i vanlig blekemiddel (NaClO), men i en høyere konsentrasjon av omtrent 12 prosent av volumet.

Detaljert sjokk

Granulert sjokk er kalsium hypokloritt og har den kjemiske sammensatte Ca (OH) 2. Den har sterkere konsentrasjon av klor per antall; 1 pund behandler ca 10.000 gallon. Den brukes vanligvis ukentlig

Super klorering

Begge former for flytende sanitizer - husholdning blekemiddel eller flytende klor - er effektiv sanitizers og, i svært store mengder, kan også brukes for behandling av grønt vann som har blomstret med alger.

Betraktninger

Det er antatt at blekemiddel blir billigere å bruke. Den aktive ingrediensen i begge flytende sanitizers er det samme, må mer blekemiddel brukes til å rense et basseng på grunn av lavere konsentrasjonen av NaClO.