Hva er fordelene med Vinyl takrenner?

July 17

Hva er fordelene med Vinyl takrenner?

Plast har en tradisjonell samarbeid med "billige" som har vært vanskelig å riste, men installerer vinyl takrenner kan gjøre deg en troende. Vinyl takrenner er holdbar, enkel å håndtere og billig, noe som gjør dem til et flott alternativ til aluminium. Vinyl takrenner er ikke det rette valget for alle, men de har en rekke fordeler som gjør dem et populært valg for mange.

Rustbeskytte

Fordi vinyl takrenner ikke er laget av metall, er de helt rustfrie. Selv i nærvær av stående vann, vil rennesteinen ikke rust som stål. Dette er en fordel over stål takrenner, men er ikke en kant over aluminium takrenner, som også er immun mot rust.

Billig

Vinyl takrenner er det rimeligste alternativet for huseiere. Etter dette gamle hus koster installere vinyl takrenner ca $3 for $5 per kvadratfot i 2008. Dette setter dem foran økonomiske stål takrenner ($4 til $8) og aluminium ($5 til $9).

Elastisitet

Stål, aluminium og andre takrenner og nedløpsrør kan være bulkete av banker og bangs fra grener, stiger og biler. Vinyl, derimot, er ekstremt motstandsdyktig bulk og gjerne våren tilbake fra mindre støt. Vinyl takrenner også holde sin farge og utseende Vel, siden de ikke falme eller klage. Over tid, men blir vinyl takrenner svak og skjør, spesielt inne ytterst kulden temperatur.

Enkel installering

Vinyl takrenner er lettest å installere hvis du foretrekker å gjøre jobben selv. Et hjem eieren kan klippe bitene til riktig størrelse lett og koble dem med silikon tetninger. Metall takrenner, derimot, er vanskeligere å kutte og koble. Tøffere materialet er mer motstandsdyktig mot hacksaws, og metall delene skal loddes for en riktig tilkobling.