Hva er fordelene med trepleie?

June 14

Hva er fordelene med trepleie?

Trær er blant de mest merkbare funksjonene i hjem landskapet. Mens trær kan vokse godt uten menneskelig inngripen, kan trær vokser rundt et hjem presentere sikkerhet bekymringer og øke økonomiske bekymringer. Omsorg for trær i nærheten av et hjem er en viktig del av yard vedlikehold og landskapsarbeid og kan gi flere viktige fordeler.

Hjem sikkerhet

En potensiell fordel med omsorg for trær er at det kan hjelpe å sikre din eiendom og personer som bruker den. Store trær kan ha grener som henger over dekk, balkonger og tak, og dette kan utgjøre en alvorlig risiko for skade på eiendom deles. Mange trær er mottakelige for sykdommen som kan svekke stammer og greiner, noe som gjør dem mer sannsynlig å kollapse, spesielt i sterk vind. Får testet og behandlet for sykdom kan hjelpe holde dem i live og forhindre skade på eiendom. Hvis noen av grenene er også nær et hjem, kan det være tryggest å fjernes.

Estetikk

Ta lated bekymre av trær kan gjøre trær mer estetisk tiltalende. Ustelt trær som kan vokse uten beskjæring kan bli buskete og gjøre et verft ser dårlig stelt. Døde grener og syke trær kan redusere den curb klagen på et hjem. Når selge en bolig, kan attraktiviteten til ditt landskapsarbeid øke sannsynligheten for at kjøpere vil ta tid til å se hjemme.

Egenskapsverdi

Modne trær kan legge betydelig til den samlede verdien av en eiendom. Ifølge Ohio Department of Natural Resources, kan et hjem med en hage som inneholder mange modne trær selge så mye som 10 prosent mer enn en lignende hjemme uten trær. Trepleie er avgjørende for å sikre at trær lever til forfall.

Betraktninger

Trær er viktig naturressurser som gir betydelige miljømessige fordeler. Krever drivhus gass karbondioksid og fjerne hundrevis av tonn av miljøgifter fra luften hvert år. USA Forest Service sier at urbane trees fjerne ca $4 milliarder av luftforurensning hvert år og $460 millioner verd av karbondioksid, betyr trærne fungerer at det ville koste så mye å gjøre mekanisk.