Hva er fordelene med skifer?

December 30

Hva er fordelene med skifer?

Når du velger bakgård rydder materiale, tilbyr skifer en naturlig og rustikt utseende som er ganske karakteristisk. Det kan være kostbart alternativ, men så huseiere ofte lurer på om det er verdt investeringen. Faktisk har skifer flere viktige fordeler som rydder materiale som du bør vurdere når du velger et utseende for nye terrassen eller gangvei.

Utseende

En av de viktigste fordelene med en skifer patio eller gangvei er attraktive, individuelle utseende. Hver stein er en annen form og størrelse coloring varierer fra stein for stein også. Du kan velge mellom flere grunnleggende farger, inkludert blå, brun, beige og rød. På grunn av særegne utseendet til hver skifer, kan du opprette en patio eller gangvei som er virkelig en av slag. Du kan fortsatt velge for å bruke steiner som har alle omtrent samme størrelse, men mønsteret laget vil være naturlig og tilfeldig. For en formell utseende, kan du også ha skifer kuttet for å opprette uniform steiner for en mer organisert mønster.

Holdbar

Når installert, skifer at gir en ekstremt slitesterk overflate på terrassen eller gangvei. Det tåler fryses forhold og gjør det bra i svært varme temperaturer også. Skifer også står opp til fuktighet godt, så det ikke er negativt påvirket av kraftig regn eller snø.

Kan være tørr-la

Installere en skifer patio eller gangvei kan være fordi det er en tung materiale og krever riktig sikkerhetsutstyr plassere trygt. Men til tross for at mange må du leie en profesjonell entreprenør til å bygge din overflaten, tilbyr en skifer overflate rask installasjon fordi den ikke krever en morter seng for installasjon. I stedet, steinene kan angis på direkte på kompakt sand eller knust rock. Fugene mellom steinene bør settes med mørtel, men å gi en stabil overflate.

Sklisikker

Skifer er en ideell materiale terrasser og gangstier fordi det gir en sklisikker overflate. Den naturlige teksturen av stein gir trekkraft som gjør vandre på det veldig trygt. Det er et spesielt effektivt rydder alternativ hvis du har barn som vil kjøre rundt hagen din. Dessuten, er det også et ideelt underlag for å plassere møbler på fordi du ikke trenger å bekymre deg delene skifter eller sklir når du spiser på et bord ute eller liggende på en loungestol.

Lite vedlikehold

Skifer er en svært lite vedlikehold rydder materiale, som gjør det ideelt for bruk som en patio eller gangvei. Kan du behandle det med en tetningsmasse når det installeres for å beskytte det mot miljømessige faktorer, men ellers, bare feiende og sporadiske spyling er nødvendig for å holde den ren av smuss, løv og annet rusk. Unngå bruk av harde rensemidler på skifer fordi de kan stripe naturlige farger av steinen.