Hva er fordelene med sedertre terrassebord?

March 7

Flere typer tre kan brukes når de bygger en kortstokk. Press-behandlet furu er en av de vanligste fordi det er holdbart og et mer budsjettvennlig alternativ. Men hvis du vil opprette en virkelig enestående dekk, bør sedertre være tre valgfrihet. Mens det er dyrere enn press-behandlet trelast, har sedertre en rekke fordeler.

Utseende

En av de viktigste fordelene med en cedar dekk er karakteristiske utseende. Den har en varm, rike farger som gir mer visuell interesse enn press-behandlet furu. Du kan finne cedar som varierer i farge fra blek amber til en dyp rødbrun. Dens korn uniform og har en fin tekstur som tilbyr en silkematt finish, som fanger lyset. I tillegg tar cedar flekken svært godt, så kan du velge å utdype sin farge eller for å understreke sin korn hvis du foretrekker.

Naturlig motstandsdyktig

Cedar er et ideelt materiale for å bygge en kortstokk fordi det er naturlig motstandsdyktig mot en rekke utvendige elementer som kan alvorlig skade andre typer tre dekk. Dens ved inneholder naturlige oljer som beskytter det fra insekt infestation og avverge forfall, så en cedar dekk er holdbar. Som cedar aldre, dens evne til å produsere de beskyttende oljer øker, så den ytre delen av sin artene er vanligvis de hardiest. Det er også fuktighet-resistente, gjør det mye mindre sannsynlig å råtne eller utvikle mugg.

All-Weather

På grunn av sin holdbarhet og naturlige motstand tåler en cedar dekk alle typer Vær behandles med en tetningsmiddel. Spesielt gjør sin fukt motstand den egnet for kalde, snørike forhold som vel som kraftig regn. Men gjør dens evne til å avverge insekt angrep det også et godt alternativ for varme, solfylte klima også. Resultatet er cedar en året rundt tre som kan vare i flere tiår i forskjellige værforhold.

Lett konstruksjon

Cedar er en lett tre som kommer i lang, rett-grained tømmer. Det har også en jevn tekstur, så arbeider med det er enkelt. Du kan så, klipp og nagle cedar med vanlige verktøy, som gjør bygge et dekk ut av det en enkel prosess. Cedar mangler også harpiks og pitch, hvilke innrømmer den å hold lim og lim obligasjoner mer og ta flekken lettere.

Stabil

Cedar oppretter en ekstremt stabil dekk. Den har lav tetthet og er ikke utsatt for krymper til tross for temperatur endringer. Derfor det fortsatt rett når satt på plass og ikke vri eller Fordrei like lett som andre typer av tre. Cedar mister ikke sin innfesting lett.