Hva er fordelene med murstein Patios?

May 4

Når du bygger en uteplass finnes det en rekke materialer som fungerer godt. Konkret, stein, keramiske fliser og tre kan alle være attraktive alternativer avhengig av utseendet du foretrekker. En murstein uteplass har imidlertid en tidløse appell. Hvis du akkurat har begynt en patio project, kan de mange fordelene som følger med hjelp av murstein tips du bare i sin favør.

Utseende

En av de viktigste fordelene med en murstein uteplass er utseendet klassisk, tidløs. En murstein uteplass har et tradisjonelt utseende som fungerer godt med en rekke arkitektoniske stilarter, inkludert koloni, gårdshus, spansk og håndverker stil hjem. Det gir også en varm og innbydende utseende, gjør det ideelt for en underholdende uteområder. Mens murstein er tradisjonelt rødt, kan du velge brun, rosa, grå eller flerfargede å gi et unikt utseende. Du kan også finne murstein som har vært forvitret for å lage en gammeldags og rustikt utseende.

Design allsidighet

Ved hjelp av murstein for patio gir mye design allsidighet. Du kan bygge en rektangulær, firkant, sirkulær eller buet patio avhengig av dine behov. Det er også flere mønstre, inkludert en fiskebein eller kjører bond mønster som gir en formell, tradisjonelt utseende. For en mer uformell føler, prøv en kurv veve mønster og koble den med en total frihåndsform. For å gi enda mer visuell interesse, kan du også koble andre rydder materiale, for eksempel stein murstein.

Holdbar

En annen grunn til å bruke murstein for patio er holdbarheten. Murstein er vanskelig nok å bære vekten av tunge patio møbler og tilbehør, og tåler slitasje foten trafikk. Det også står opp godt til ulike værforhold, og blir ikke nedtonet med langvarig eksponering for sollys som andre rydder materialer.

Enkel reparasjon

Hvis skade oppstår til murstein patio, er det vanligvis lett å reparere. Fordi du kan tørke lå murstein patio, en sprekker eller løs murstein kan bare fjernes fra overflaten og erstattes med en ny murstein. Siden murstein ikke blir nedtonet som andre rydder materialer, trenger du ikke å bekymre deg om den nye murstein står ut.

Kostnader

Brick er rimelig. Det er mindre kostnadskrevende enn stein, men fortsatt gir en naturlig følelse for verftet. Imidlertid kan installasjon av en murstein uteplass være ganske kostbart. Hvis du liker gjør det selv-prosjekter, kan du vurdere å legge patio selv å spare på installasjonen kostnadene.