Hva er fordelene med miljøvennlige produkter?

June 11

Hva er fordelene med miljøvennlige produkter?

Ved hjelp av øko-vennlige produkter fordeler forbruker, samfunnet og planeten. Våre naturlige og finansielle ressurser er viktig nok til å begynne å tjene mer miljøvennlig kjøp for våre familier, bedrifter og myndigheter.

Kostnadsbesparelser

Noen øko-vennlige produkter nytte forbrukere ved å lagre dem penger. Energieffektive apparater redusere bruk av naturressurser mens redusere energi og nytte regninger. Produkter laget med minimal emballasje kan være mindre og/eller lettere, noe som kan redusere sine startkostnad. Andre produkter, for eksempel filtrering av vann mugger, redusere behovet for fremtidige kjøp av dyrere flaskevann.

Jobbskaping og nasjonal sikkerhet

Forbruker miljøvennlige produkter og tjenester bidrar til å stimulere etableringen av nye arbeidsplasser i nye næringer. Eksempler på øko-vennlige produkter som er koblet til nye teknologier er biler drevet av elektrisitet og hjem energisystemer som vind og solenergi. Disse typer produkter redusere amerikanernes avhengighet av utenlandsk olje, noe som øker vår politiske og økonomiske uavhengighet.

Miljøvern

Velge øko-vennlige produkter bidrar til å beskytte miljøet. Slike produkter inkluderer de laget med post-forbruker resirkulert materiale eller kjemikalier som ikke slipp skadelige stoffer i luften. Disse produktene har flere fordeler, inkludert beskytte planeten atmosfære og ferskvannstilgangen.