Hva er fordelene med grønne rensing produktene?

April 26

I dag er det nesten umulig å handle uten å finne en mengde produkter som hevder å være miljøvennlig og forbruker vennlig. Merkelig nok har mange billig og miljøvennlig stoffer, som eddik, brukt år som hjem rengjøringsmidler. Om du kjøper en grønn rengjøringsmiddel til en butikk eller bruke noe på hånden i pantry din, kan du høste fordelene av å velge produkter som er mildere på deg og miljøet.

Miljømessige effekter

Den første og mest åpenbare fordelen med grønne rensing produktene er den positive effekten de har på jorden. Inneholder naturlig, bærekraftig og noen ganger kjemikaliefrie ingredienser, green rengjøring produkter er ofte pakket i biologisk nedbrytbart materiale produsert via miljømessig praksis og transportert kortere avstander. Hver enkelt av disse praksis resulterer i mindre avfall og mindre drivstoff eller energi forbruk. Visse rengjøring produkter som svamper eller håndklær, kan gjøres med resirkulerte materialer.

Husholdning sikkerhet

Fordi green rengjøring produkter er mer sannsynlig å inneholde naturlige ingredienser, kan de være tryggere enn mest sterke kjemiske rengjøringsmidler. Grønne produkter pleier også å være mindre slipende, som hjelper forlenge målgang på benkeplater og andre overflater. Husk at ikke alle produktene markedsført som green er mildere enn sine nongreen motparter, så det er lurt å holde rengjøringsmidler fra barn og kjæledyr.

Kostnader

Når møtt med ideen om grønne rengjøring, ser fleste overprisede produkter. Heldigvis er dette ikke tilfelle, og mange grønne rensing produktene kan faktisk spare penger. Ved hjelp av naturlige ingredienser, som sitronsaft, eddik, natron og varmt vann, kan du også har en ren og grønn hjem for mindre enn prisen av mange kommersielle rengjøring produkter.

Grønne ren enheter

Green rengjøring er ikke begrenset til disponibel produkter du bruker hjemme. Green rengjøring enheter ta avfallsreduksjon og pengebesparende til neste nivå. Damprensere bruke naturlige kraften i overopphetet vann å rengjøre og desinfisere overflater, uten kjemikalier nødvendig. Flere andre elementer, for eksempel støvsugere og teppe rengjøringsmidler kan bli markedsført som green. Dette er ofte avhengig av sin kompatibilitet med grønne rensing løsninger, samt redusert energibehov.