Hva er fordelene med en kortstokk?

March 15

Hva er fordelene med en kortstokk?

Når møtt med et lite hus, tenke huseiere ofte et tillegg for å øke deres boareal. En kortstokk er et effektivt alternativ og innebærer vanligvis en kortere byggeperioden enn murstein og mørtel tillegg. Den lar deg nyte utendørs når været er varmt også. Mange fordeler inkluderer å legge en kortstokk til hjemmet ditt, som kan være verdt investeringen for din eiendom.

Øker boareal

En av de viktigste fordelene med en kortstokk er at det gir ekstra boareal for ditt hjem. Spesielt tilbyr verdifulle rom for underholdende. Når du kaster en fest eller en middag, gjester ofte avvikle congregating i kjøkkenet mens du forbereder mat og drikke. Siden du kan utstyre din dekk med en grill og bar, kan du doble området hvor venner og familie samles under sosiale arrangementer, så alle ikke er overfylt inni kjøkkenet. En kortstokk leverer også et ideelt sted for avslapning eller å ha familien måltider under sommermånedene.

Forbedrer Yard brukervennlighet

Hvis hjemmet er plassert på en høyde eller din gårdsplass er på de små side, kan det ikke være mye plass tilgjengelig for bruk. En dekk kan øke din gårdsplass brukervennlighet fordi det kan være forhøyet eller bygget i nivåer for å gi flere områder. Du kan bruke ett nivå for grilling og underholdende, en annen for en sving eller lenestoler og en tredje for en badestamp eller hjem spa. Din kan bli mye mer funksjonell uansett størrelsen eller terreng.

Gir

Du har en rekke stiler å velge mellom når du utformer en kortstokk, så kan du velge en enkel ut eller en svært kompleks, multi-level oppsett. Resultatet kan dekk legge arkitektonisk interesse til hjemmet ditt og gjøre hagen din penere. Innlemme plantasjeeiere, arbors, et lysthus eller vann funksjonen til dekk for å gjøre det virkelig iøynefallende.

Kostnadseffektive

Mens det er flere måter å legge levende plass til hjemmet ditt, er få så kostnadseffektiv som en kortstokk. Utendørs tillegg er vanligvis billigere enn innendørs ekspansjon fordi du ikke trenger å håndtere faktorer som Taktekking, ledningsnett og isolasjon. Din dekk design kan imidlertid inkludere en rekke komplekse funksjoner som gjør det nesten så funksjonelt som et rom. Du kan legge til et utendørs kjøkken med innebygd grill, kjøleskap og arbeider vasken eller bare inkludere innebygd møbler som benker. Budsjettet kan begrense deg, men prosjektet blir mindre kostnadskrevende enn å bygge en innendørs tillegg til hjemmet ditt.

Øker hjem verdi

En annen viktig fordel kan overtale huseiere å bygge en kortstokk er muligheten for økt hjemmet verdi. Faktisk ifølge Remodeling Magazine's 2010-11 g. verdi rapporten, kan du hente 72.8 prosent av kostnadene ved å bygge en treterrasse når du selger huset, sammenlignet med bare 62,5 prosent for et familierom tillegg og 48.6 prosent for en sunroom tillegg. Spesielt kan har en dekk være en ressurs i en dårlig eller over-mettet eiendomsmegling markedet, så er det vanligvis frisk verd investeringen.