Hva er fordelene med en innfelt brann Pit?

June 3

Hva er fordelene med en innfelt brann Pit?

Nyt en utendørs brann i landskapet, men gjøre det trygt, hindre potensielle spredning og ødeleggelse, samt skade til familie og gjester. Én måte å gjøre dette er å investere i en innfelt brann pit - du kan sette i bakken. Innfelt ildgropene kan være en gjør det selv prosjekt, eller en profesjonell kan sikre jobben er gjort riktig. En recessed brann gropen tilbyr endeløse netter bål glede.

Mer stasjonære

Over bakken brannen groper kan velter og potensielt spill burning logger og embers på bakken, sparking potensielle branner. Innfelt groper gjort ikke det samme; de ikke har tre-spiss bein eller stå høyt som ild gropen chimineas, så de ikke velte eller flyttes rundt.

Vind innvirkning reduksjon

Uværet kan produsere vinder som truer over bakken branner og brann pit potter. Vinden kan løfte brennende glørne lettere i groper av mesh stål eller jern og ligger på en gårdsplass eller bord utendørs. Sterk vind kan velte lett brann groper. Men innfelte brann groper er finnes i bakken og omgitt av sterke materialer--som steiner - ikke lett flyttes i en høy vind storm. Vind våren netter er ikke en trussel enten for innfelt brann pit branner, gir marshmallow brødristere med et morsomt sted å samle uten så mye frykt for flyr embers.

Redusert brann spredning

Penselen brannene er en reell fare i enkelte deler av landet, spesielt i varme sommermånedene. En brann gropen innfelt i bakken - selv med en del av det over bakken - kan redusere brann spre potensial, ifølge dette gamle hus nettsted. Innfelt ildgropene er konstruert av solid materiale, som beholder varme og brann, hindrer dens potensial spredt. Fire chimineas og andre over bakken brannen Potter eller groper vil ha noen fly aske rusk, som er brann risikofaktorer for drier klima.

Forebygger Burns

Utilsiktet fysiske børster med en over bakken brann pit kan føre til burns når et barn eller voksne får for nær metall grav rammen eller kommer i kontakt med brennende objekter vedlagt. Innfelt ildgropene har ikke metall side griller innen rekkevidde av en ung person, hjalp for å forhindre slike brannskader. Innfelt brann groper er mer i ro, inkludert i sterk vind.