Hva er fordelene med en Inground basseng vs over bakken Pool?

January 30

Legge til et svømmebasseng i hagen din er en stor beslutning. Bakken bassenger er dyrt og permanent. Før du investerer i en, vurdere hvor mange måneder i året kan det brukes, hvor dyrt det blir å opprettholde, hvor ofte det blir brukt, og av hvem, og hva sikkerhet strukturer må legges. Over bakken bassenger er rimeligere, men er mer utsatt for problemer. Hvis du planlegger å sette opp bassenget selv, er plasseringen ekstremt viktig, som er bakken forberedelse. Vurdere fordelene av begge bassenget før du kjøper.

Kostnader

En inground basseng koster vesentlig mer enn en over bakken pool. Det vil også kreve en byggetillatelse, utgraving tungt utstyr, avløp, elektrisk arbeid og konkrete arbeid. En over bakken pool krever ikke noe av dette.

Arbeiderpartiet

Arbeiderpartiet kreves for en inground basseng er ganske omfattende. Men i de fleste tilfeller er hus ikke den som gjør arbeidet. En over bakken pool er ofte reist av hus og er ganske arbeidskrevende i sin egen rett. Fjerne og utjevning bassengområdet krevende fysisk, som lager bassenget støtte systemet. Jobben vil ofte ta flere dager.

Plassering

En over bakken pool trenger ikke mer enn 3 feet klaring mellom permanente strukturer. Kommer som kan flyttes til et område. Når det gjelder inground bassenger, vil det være situasjoner der tilgang til grave området er begrenset. Slike forhold kan gjøre det unfeasible å bygge på potensielle sted.

Vedlikehold

Inground basseng krever mindre vedlikehold enn deres over bakken. Over bakken bassengene er mer utsatt for elementene og mer utsatt for ting som skarpe gjenstander eller standardkommentaren svømmere. Bassenget veggene er tynne og relativt skjøre.

Varighet

Når en familie flytter, må det være en inground basseng. En over bakken pool kan tømmes, demonteres og flyttet til et nytt sted, om ønskelig. Det kan deretter settes sammen igjen og likte igjen. Vanligvis kreves en ny liner.

Reparasjon

Når en inground basseng lekkasjer, er prosessen med å finne og reparere lekkasjen omfattende. Underjordiske rørleggerarbeid kan være ødelagt, eller lekkasjen kan være på bunnen av bassenget. Reparasjoner kan bli dyrt og involvert. En over bakken pool kan oppdateres når det er en lekkasje, og det er ingen underjordiske rør å vurdere. Hvis tåre er omfattende, kan en nye liner installeres.