Hva er fordelene med Cedar Mulch for hager?

November 5

Hva er fordelene med Cedar Mulch for hager?

Cedar mulch er tilgjengelig på mange jernvareforretninger og barnehager, og har en unik rød farge som legger til et særpreg i plener og hager. Det brukes vanligvis rundt busker, stauder og trær, inkludert frukttrær, men det er ikke anbefalt for grønnsaker og blomster hager fordi det kan gjøre det vanskelig å plante og spire frø.

Jordforbedring

Cedar mulch har mange av de samme fordelene som andre tre og bark mulches. En av disse er at det skaper et miljø som oppfordrer ICRC og meitemark, hvilke hjelpe aerate jord og redusere komprimering.

Fuktighet

Cedar mulch bidrar til å bevare fuktigheten i jorden. Ifølge Colorado State University forlengelsen, kan sedertre og andre tre mulches redusere vanning behov med opptil 50 prosent i tørre områder.

Andre fordeler

Sedertre er motstandsdyktig mot råtnende (tar opptil 10 år å råtne) og frastøter insekter som kan bryte det ned, noe som gjør det til en av de eldste varige mulch materialene. Selv om den har et rykte for å være giftig for unge planter og forårsaker jord blir Sure, studier av Chris Starbuck av University of Missouri ved Columbia har indikert at er det ingen betydelig ulemper ved hjelp av sedertre mulch på de fleste planter.