Hva er fordelene med AeroGrow på tomat starter?

October 24

AeroGrow AeroGarden er en innendørs, bord drivhus som bruker kunstig belysning for å fremme plantevekst. I motsetning til andre innendørs voksende produkter, denne miniatyr hagen stole ikke på jord for å gi næring, men i stedet benytter en kombinasjon av vann, luft og spesialiserte næringsstoffer pakker. Produsent - og mange forhandlere av - AeroGrow AeroGarden hevder at produktet benytter aeroponic teknologi, tilbakeviser NaturalNews.com denne påstanden, siterer mangelen på dysene og sprøyter for å generere tåke. Likevel kan AeroGrow være gunstig for å starte planter, inkludert tomater.

Enkelt oppsett

I forhold til starter tomatplanter bruke tradisjonelle hagearbeid metoder, tillater bruker AeroGrow en mye enklere oppsett. Når vokse tomatplanter utendørs, enten i en hage eller i en beholder, må du betale spesiell oppmerksomhet til frø avstand og frø dybde. Hvis du plante tomater frø for tett sammen, vil den resulterende planter konkurrere for ressurser, som kan ha negative konsekvenser på plante helse. Hvis du plante tomater frø for høye eller for lave, kan de ikke være i stand til å vokse hele. Med AeroGrow system komme tomat frø prefabrikert pods, som du plasserer i forhåndsutpekt hullene over et vannreservoar. Dette eliminerer behovet å manuelt plassere frø. Dessuten, istedet for har å manuelt vann frø og unge tomatplanter, som kan føre til over- eller under metning, gjør AeroGrow arbeidet for deg. AeroGrow bruker en pumpe å trekke vann opp fra reservoaret og dryppe det over frøene. For å sikre at din tomat frø får riktig hydrering, må du velge knappen vegetabilske konfigurasjon på undersiden av enheten.

Justerbare lys

I motsetning til tradisjonelle metoder for hagearbeid, med AeroGrow du nøyaktig kan kontrollere mengden lys som tomat starter motta. Bruker den AeroGrow justerbar vokse-lys, kan du plassere pærene nær frøene mens de utvikler og deretter flytte pærene opp høyere som tomat planter dukke. I tillegg kan du programmere AeroGrow å slå på og slå av sitt lys på bestemte tider. som er en bragd du ikke gjøre med solen. Også, med AeroGrow du aldri trenger å bekymre skyer, gjerde eller andre naturlige eller menneskeskapte hindringer som blokkerer ut sollys. Uavhengig av retningen at unge, starter tomat planter er fasadeforkledning, AeroGrow systemet er kjøpedyktig skaffe ideelle mengder av lys, som er avgjørende for fotosyntesen.

Enkelt vedlikehold

Opprettholde tomat starter i et AeroGrow system er en enkel prosess. Mens tradisjonelle utendørs tomatplanter krever konstant og regulert - vanning og gjødsling for å sikre lated oppblomstringen, planter vokser i AeroGrow AeroGarden ikke. Ifølge hvordan hage veiledning bruker AeroGrow systemet mikroprosessorer for å regulere vanning. Alt du trenger å gjøre er å legge vann til reservoaret nødvendig som AeroGrow enheten vil minne deg å bruke en vedlikehold indikatorlys. I stedet å spre gjødsel ved foten av tomatplanter, slippe du bare to næringsstoffer tabletter i reservoaret når du legger til i mer vann. Den bare "arbeidskrevende" aspekten ved å vokse tomater i en AeroGrow AeroGarden er behovet for å beskjære overdreven vekst, noe som vil hindre at plantene gjør kontakt med vokse lysene.