Hva er fordelene med å bruke kjemikalier å drepe insekter og ugress?

December 29

Hva er fordelene med å bruke kjemikalier å drepe insekter og ugress?

Kjemikaliene som brukes til å drepe insekter og ugress kan Hurtig-fungerende og effektiv dersom det håndteres riktig. Pyrethrum, rotenon og fenol, som alle anses mindre giftige plantevernmidler alternativer er eksempler på insektmidler. Du kan også bruke kjemikalier inkludert antrazine, mecoprop og dicamba for å drepe irriterende ugress. Disse kjemikaliene kan være nyttig i at de tilintetgjøre vanlige årsaker til døende planter, og dermed kjøpe forskernes tid til å fokusere på å komme opp med bedre måter å drepe disse skadedyr biologisk. Når du bruker en kjemisk å drepe insekter og ugress, følg produsentens instruksjoner.

Plantevernmidler proffene

En viktigste fordelen med å bruke kjemikalier for å drepe insekter er at disse kjemikaliene i hovedsak å forhindre utbruddet av sykdommer som stammer fra skadedyr infestations og gnagere. Kjemikalier som drepe insekter vanligvis er de eneste effektive ressursene for å bli kvitt insekter som forårsaker sykdommer i bestemte situasjoner. Som et resultat, kan huseiere produsere mange flere avlinger enn de ellers ville kunnet uten å bruke disse produktene.

Flere plantevernmidler proffer

Andre fordeler med å bruke insekt-drap kjemikalier er at disse produktene stoppe insekter som gidder husdyr og hindre insekter i å ødelegge plantene på hvilke husdyr feed. I forhold til egenskapen strukturer, kan bruk av kjemikalier for å drepe insekter som termitt hindre den endelige ødeleggelsen av flere typer bygninger med tre. Bli kvitt eksotiske insekter som Middelhavet frukt fly beskytter landets frukt og grønnsaker gir på gårder, og ivareta dette aspektet av landets økonomi.

Ugressmiddel fordeler

En stor fordel med å bruke kjemikalier som ugress er at ugresset langs grøfter kan forårsake vann som skal sikkerhetskopieres, som kan føre til oversvømmelser på egenskaper. Imidlertid bruker ugress morder hjelper å bli kvitt egenskapene for denne uønskede vegetasjon og holder vannet strømmer. Trafikkskilt rundt ugress og dermed fremme offentlig sikkerhet er en ekstra fordel av å bruke kjemikalier for å drepe ugress.

Flere ugressmiddel fordeler

Ugress morder er også en fordel fordi de kvele ut planter som konkurrerer med ønskelig planter for vann og næringsstoffer i jordsmonnet. For eksempel drepe de planter som lilla loosestrife, en Luke som er til stede i våtmarker og myrer. Som et resultat, kan de gjøre noen miljø bedre, selv en akvatiske, og således opphøre invasiv Art sprer seg. Ødelegge vannlevende ugress bruker kjemikalier spesielt kan gjøre aktiviteter som båtliv tryggere. Hjalp å befri miljøet av giftige planter også er fordelen med å bruke kjemikalier for å drepe noen typer ugress.