Hva er Flushing bassenget?

May 2

Hva er Flushing bassenget?

Et svømmebasseng, som alle står kropp av vann, er en microbiologically aktive miljø. Levende organismer, som bakterier og sopp, vises naturlig hvor vannmolekyler finnes. Bassengene er også skitt magneter. Det er derfor det er viktig å holde svømmebassenget ren. Denne vedlikehold diett omfatter spyling vannet gjennom filtersystemet regelmessig.

Flushing bassenget

Flushing bassenget, vanligvis referert til som backwashing, er en innebygd funksjon i alle moderne bassenget filtersystemer. En rekke vann linjer som brukes i et filtersystem ikke bare holde vannstanden i bassenget på en vanlig dybde, men også sirkulerer bassenget gjennom filtersystem for å fjerne mindre skitt og rusk som er savnet av børster og støvsugere. Backwashing bassenget involverer snu strømmen av pool vann filter system å fjerne dette rusk fra bassenget.

Hvordan filtrere systemet fungerer

Filtersystem i bassenget er integrert i strømmen av rør-i vann som kontinuerlig opprettholder nivået på pool vann, mens flytte dette vannet gjennom filtre og fjerne rusk og mikrobiell vekst. Disse filtrene - må enten de er patroner, sand filtre eller kiselgur (DE) filtre - rengjøres regelmessig å holde dem i god stand. Sand og DE er renset av backwashing bassenget, som sender uønsket debris og mikrober ut avfall linjen eller backwash slangen.

Når Backwash bassenget

Hvor ofte du ender opp backwashing bassenget avhenger av flere faktorer, for eksempel renslighet kilde vannet, hvor mange trær og planter er rundt bassengområdet, og hvor mange åpne områder av jord - felt og uutviklet masse, for eksempel - i nærheten. Du bør backwash før du bruker bassenget for første gang hvert år til å begynne med, og minst en gang i måneden etter at. Men er den viktigste indikatoren på når til backwash trykkmåleren er en del av filtersystemet. Backwashing bassenget må gjøres når denne måleren viser en økning på 8 til 10 psi.

Andre hensyn

Et basseng filtersystem fungerer bare når komponentene er i orden. Vann som lekker rundt ventiler og vannledninger er et sikkert tegn du vil kontrollere pakninger og o-ringer som en del av filtersystem. Konsekvent lave nivåer av bassenget og pool vann som forblir skyet, selv når du oppdaterer salt og pH nivåer - finnes ventil O-ring problemer. Alltid konsultere firmaet bassenget vedlikehold hvis du ikke vet hva er galt med systemet ditt basseng-filteret.