Hva er Fluorescent lyspærer laget av?

March 2

Fluorescerende lyspærer har blitt et populært alternativ til tradisjonelle glødepærer på grunn av deres høy effektivitet og lang levetid. Selv om de er mer komplisert enn en tradisjonell pære, arbeider de på noen grunnleggende prinsipper.

Glass

Liket av en fluorescent lyset blomsterløk er laget som en lyspære, bruke glass. Smeltet glass blåst og støpt i form med trykkluft, opprette klart rør eller spiraler med to åpne endene. Glass i lysrør er blåst veldig tynn, gjør hver pære ekstremt lett og skjør.

Fosfor

Når røret blir blåst i form, et hvitt belegg av fosfor brukes til innsiden vegger av glass. Fosfor salter er kjøpedyktig konvertere UV lys inn i synlig lys, en prosess som gjør at UV-lyset laget av elektrisk avsluttet kvikksølvdamp makt og lyse opp pæren.

Kvikksølv og andre gasser

Når BILLEDRØR er belagt internt med et tynt lag av fosfor, er ene forseglet med katode og cap, mens den andre er festet med et lite glass-rør. Et vakuum evacuates alle luft fra røret, en dråpe kvikksølv injiseres inn i røret, sammen med noble gasser som argon, xenon og neon. Røret er deretter forseglet med en annen katode og cap.

Elektronikk

Grunnleggende elektronikk en fluorescerende lys er katode capping hver ende av pære. Hver katoden er en tungsten coil belagt med barium, strontium og kalsium NOx deretter utfører elektrisitet i pære, spennende gassene i. Hver katoden utgivelser frie elektroner i pære oppretter plasma eller en elektrisk glade tilstand av gass. Lysrør også kreve en strømforsyning å regulere strøm i hver pære. Kompakt lysrør (CFL) har ballast finnes i bunnen av pære, lysarmaturer med fluorescerende rør lys krever separate ballast.

Sette dem alle sammen

Når en fluorescerende lys slås på, flyter strømmen i hver katoden, slipper en storm av frie elektroner. Frie elektronene kolliderer med noble gasser i pære, ioniserende dem, lage plasma. Bombingen av frie elektroner katode og plasma også opphisse kvikksølvdamp, forårsaker sin elektroner å hoppe mellom energinivå og slipp UV-lys. UV-lyset energi og begeistrer fosfor belegg fôr pære, forårsaker sin elektronene å hoppe mellom energi nivåer, og dermed slippe synlig lys.