Hva er farene ved tørking retter med håndklær?

March 12

Ved første øyekast, kanskje du ikke tror det er noe galt med tørking retter med håndklær. Istedet for utleie retter luften tørr i et rack, kan du tørkes raskt med et parabolen håndkle, plassere dem og komme på noe mer underholdende. Det er farer, men å utføre tilsynelatende uskyldig oppgaven.

Bakterier

I 2001 utgitt Journal of American dietetiske Association dokumentasjon viser at parabolen håndklær kan inneholde skadelige bakterier. Håndklær kan plukke opp bakterier på folks hender og urent retter. Når venstre våt, håndkle blir en grobunn for bakterier, og neste gang du bruker det til tørre retter, overføring av bakterier til dine retter. Food and Drug Administration krever at offentlige kjøkken må air-dry sine retter, snarere enn å bruke parabolen håndklær.

Grep

Når du tørke retter med håndklær, er du plukke opp våte ønsker og bruke et håndkle som blir våt. Denne kombinasjonen kan gjøre håndtering retter vanskelig, og et fat kan lett gli ut av hendene og pause på gulvet. En rett som ikke få fullstendig renset kan inneholde såpe rester, som vil gjøre det enda mer glatt.

Opp håndklær

Noen mennesker skille ikke mellom håndklær og parabolen håndklær, som kan ha alvorlige bakterier konsekvenser. Hvis du ikke vaske hendene med såpe nok og for en lang nok varighet å drepe alle bakterier, vil du overføre disse bakterier til håndkleet bruker tørke hendene. Hvis du bruker det samme håndkleet til å tørke retter, du legger til at bakterier til tallerkener, glass og bestikk.

Betraktninger

Hvis du finner det benytter en parabol håndkle er ideell for din situasjon, sørg for å bruke en ren, frisk parabolen håndkle hver gang du tørke en last av retter. Når du er ferdig med lasten, legge tallerken håndkledet til en hvit Last på Klesvask og legge blekemiddel å sikre du drepe eventuelle bakterier. Bruke en annen parabolen håndkle hver gang du vasker retter kan resultere i ekstra Klesvask plikter, men det vil holde bakterier av retter.