Hva er farene ved økende spirer?

August 21

Hva er farene ved økende spirer?

Hjemmelaget rosenkål er generelt trygt for forbruk når du følger riktig vokser og lagring anbefalingene. Det er mulig for bacteria å ligge i frø eller voksende vann, men. Forebyggende tiltak hjelpe redusere denne farlige situasjon slik at du kan nyte ferske spirer enhver tid av året.

Identifikasjon

Økende spirer hjemme innebærer soaking frøene i et klart glass vann. Frøene spire under riktige forhold, som resulterer i ferske spirer for forbruk. Prosessen krever at frø og unge spirer være skylles med vann adskillige timene pr. dag. Dette er et viktig skritt for å hindre buildup av bakterier, som vokser raskt i denne varme og våte omgivelser.

Bakterier

Bakterier som kan finnes i rå rosenkål er E. coli og salmonella. I 1999, FDA undersøkt tilstedeværelsen av farlige bakterier i rå spirer og fant bakterier er tilstede i frøene på grunn av dårlig rengjøring praksis. Mens regler er på plass for å redusere problemer med kvaliteten på frø, er det mulig å få dårlig frø eller forurense frøene under den voksende prosessen. E. coli er en tarmen-skadelige bakterier som forårsaker diaré, magesmerter og noen ganger blodig avføring. En salmonella infeksjon har lignende symptomer, med tillegg av oppkast og kvalme. Det er ingen advarsel tegn å varsle en person tilstedeværelsen av enten bakterier i rå spirer. Personer med svekket immunforsvar, barn og eldre er på et høyere risiko for å pådra E. coli og salmonella fra å spise rå spirer som inneholder enten bakterier.

Forebygging

Skyll frø godt før du begynner å vokse, og tre til fire ganger hver dag i den voksende prosessen. Ferskvann tømmer frø og reduserer risikoen for bakterier infisere spirer. Grundig koke rosenkål før tidkrevende å redusere risikoen for en bakteriell infeksjon. Fjerne spirer fra voksende beholderen og skyll godt før du legger i kjøleskap for lagring i mer enn tre dager.

Betraktninger

Bestille spire frø fra anerkjente frø produsenten eller selskap. Lukter frisk dyrket spirer før du spiser dem og kaste ut satsvis hvis de har en muggen lukt eller mørk farge. Sunn spirer har en skarp tekstur, ikke myk eller grøtaktig.