Hva er farene ved mikrobølgeovn i mobiltelefoner?

July 1

Hva er farene ved mikrobølgeovn i mobiltelefoner?

På grunn av bilulykker forårsaket av mobiltelefon brukere, Ben mange områder snakker eller tekstil mens du fører et motorkjøretøy. Farene ved mobiltelefoner går utover distraksjonen kjøring, men. Stråling fra enhetene gir brukere på økt risiko for mange fysiske og psykiske helseproblemer, noen av dem dødelig. Barn og tunge brukere er spesielt utsatt.

Electro magnetfelt

Mikrobølgeovner, TV, radioer, medisinske røntgenstråler og mobiltelefoner inneholder ladede partikler som genererer elektromagnetiske felt (EMFs). Mobiltelefoner berører hodet eller kroppen, går stråling inn i dette området, kan føre til alvorlige psykiske og fysiske forhold. Men forskere har vært oppmerksom på dette i flere tiår, mobiltelefoner fortsatt selges som-er siden de bare ikke ville fungere på lavere radiofrekvens nivåer.

Hjerne svulst risiko

Hjernesvulster er ofte dødelig og lider dør vanligvis innen ett år etter diagnose. En studie av Dr. Lennart Hardell Orebro University i Sverige rapporterte i 2010 fant en link mellom mobiltelefoner og svulster, ved hjelp av en mobiltelefon en time eller hver dag betydelig økt risiko for svulster og tumorer er passende å utvikle av hodet hvor mobiltelefon holdes. Det funnet svulster kan også danne på andre områder som øyne, prostata og bryst.

Andre risikoer

Italienske forskere fra Universitetet i Roma funnet at eksponering for en mobiltelefon i samtale-mottak-modus kan forårsake irreversibel forstyrrelse av enzymet strukturen i sentralnervesystemet. Dette ville forklare hvorfor mobiltelefon stråling er knyttet til nevrologiske problemer som hukommelsestap, forvirring og tap av konsentrasjonen. I tillegg til disse helseproblemer, mobiltelefoner holdt nær kroppen, for eksempel i lommen, kan skade reproduktive organer og forårsake infertilitet.

Farene for barn

Minst 25 prosent av 7-10-åringer eier en mobiltelefon, og mange foreldre vurdere dem en god måte å holde orden på barna sine. Dessverre, barn er spesielt høy risiko for skade fra EMFs. Ifølge Dr. Om Gandhi av University of Utah, kan barn under 10 år absorbere stråling over hele hjernen og absorbere dobbelt så mye stråling gjennom deres hodeskaller som voksne. Han linker også mobiltelefonen for epilepsi hos barn.

Forebygging

Det er flere måter å praksis mobiltelefon sikkerhet. For å holde stråling fra hjernen, bruke et håndfrisett eller høyttalertelefonen funksjonen når du bruker en mobiltelefon og prøve å begrense daglig bruk til 30 minutter eller færre. Slå av telefonen når du går til sengs og vurdere å kjøpe en tradisjonell alarm-klokke i stedet bruke mobilen er alarm funksjonen. Når bærer en telefon, kan du plassere den i hylster, ryggsekk eller vesken ikke i lommen hindrer kroppen i å absorbere stråling.