Hva er farene ved innendørsbassenger?

October 5

Hva er farene ved innendørsbassenger?

Selv om det kan lett bli akseptert at innendørsbassenger er bedre enn å ha innebygd utenfor, finnes det noen farene ved hjelp av innendørsbassenger ofte, spesielt for barn. Etter år med forskning og konsistente resultater, er farene ved hjelp av innendørsbassenger nå bekreftet.

Respiratory problemer

Catholic University of Louvain publisert en studie i 2007 om spedbarn svømming praksis og risikoene til å utvikle lungeproblemer senere i sin barndom. Ifølge studien er barn som ofte svømmer i innendørsbassenger på et høyere risiko for å utvikle astma senere i livet. Som de fleste luftveisproblemer tilknyttet svømming innendørs, blir utvikling av astma hjulpet av irriterende gasser som forurenser luften av innendørsbassenger hyppige eksponering.

Innendørsbasseng er mer risikabelt for spedbarn, siden de er mer utsatt for skadelige elementer. Disse skadelige gasser inkluderer trichloramine, som resultatene fra reaksjonen klor og ammoniakk, et stoff som finnes i svette og urin.

Bortsett fra astma er tilbakevendende bronkitt også åndedretts problemer knyttet til innendørs bassenget. Ansatte som arbeider rundt innendørsbassenger er mer utsatt for kortpustethet og bronkitt, siden de ofte utsatt for klor biprodukter som er skadelig for deres helse.

Lyn

Ifølge National belysning Safety Institute er et innendørs svømmebasseng, akkurat som andre kroppen vann, utsatt for å bli truffet av lynet. Selv om sjansene er lave, kan indirekte treff fortsatt skade hjemmet eller bygge. Hvis lyn treffer bakken i nærheten av bassenget, kan reise gjennom dirigenter og påvirke ledninger, begravet elektriske ledninger, kabel-TV-linjer og våt parkeringsplasser.

Skader kan omfatte ødeleggelsen av de viktigste Sirkulasjonspumpen, personer som lider skader etter berørende elektriske paneler og betong blir sprengt i stykker. Det er best å suspendere bruk av innendørs svømmebasseng når det er lyn i nærheten. De fleste stater har slike bestemmelser.

Klor allergi

Siden innendørsbasseng feller stoffer og skadelige elementer, risikoen for å utvikle allergier er høyere. Ifølge nettstedet av rent basseng og Spa, hvis innendørsbasseng ikke vedlikeholdes og rengjøres regelmessig, kan folk som ofte tilbringer tid i slike områder utvikle allergier. Gjennom regelmessig behandling og rengjøring, vil innendørsbasseng være mindre risiko.

Ifølge nettstedet feil diagnose kan symptomer på klor allergi inkludere øyeirritasjon, kløe, utslett og en tett nese. Selv om klor kan forårsake slike symptomer til de som ikke er allergisk mot klor, er de alvorlig og tydeligere i folk som allerede har utviklet en klor allergi.