Hva er farene ved elektrisk gjerde?

July 5

Hva er farene ved elektrisk gjerde?

Elektriske gjerder, særlig de som brukes til å beskytte husdyr, er generelt trygt når du følger riktig installasjon og tilkobling prosedyrer. Men kan elektrisk gjerde utløse sjokk som farlig utfall, spesielt for personer med eksisterende helsetilstander. Å kjenne farene kommer fra elektriske gjerder kan hjelpe deg ta nødvendige forholdsregler.

Død

Selv om dødelig utfall på grunn av elektrisk gjerde ikke trenger skje ofte, bør det faktum at de gjør skje framprovosere alvorlig bekymring. Innse at kontakten med elektrisk gjerde kan resultere i tragedie. I de fleste tilfeller kontakt med elektrisk gjerde utløser en ufarlig sjokk, som først skjer på første kontakt. Riktig installert gjerder produsere støt i pulser at offeret å frigjøre en gang på første sjokket; imidlertid sende gjerder som ikke har pulserende kan kontinuerlig, elektriske støt til kroppen for en lengre periode, som kan ha dødelig resultater. I noen tilfeller fanget ofrene blir bevisstløs mens i kontakt med det elektriske gjerdet, sier regjeringen i South Australia, Office av tekniske regulatorer.

Hodeskade

Prøver å passere under en elektrisk gjerde kan føre sjokk til hodet ved kontakt med gjerdet. En person med et hjerte tilstand, spesielt en som bærer pacemaker, har en høyere risiko for å bli bevisstløs enn en frisk person. Den risiko øker når hodet eller nakken berører elektrifisert ledningen sier regjeringen i South Australia. For å unngå en hode-til-gjerde kontakt, enten klatre over gjerdet eller finne en måte å gå rundt. Vær ekstra forsiktig når du ser en elektrisk gjerde i nærheten av vann, bratte skråninger og klipper.

Hjertestans og kardiale Fibrillation

Ifølge TechNews er det en slank sjanse for at en person i kontakt med en elektrisk gjerde kan lider av hjertestans (uventede tap av hjertefunksjon) eller hjerte fibrillation (incoordinate rykning av hjertet muskel fiber). Synkronisering elektriske gjerdet energizers og pulserende med hverandre riktig kan forhindre hjertestans og kardiale fibrillation.

Tap av muskelkontroll

Ikke installert elektriske gjerder med høy strømstyrke kan føre til elektrisk støt som fører til tap av muskelkontroll. Ifølge Health and Safety Executive of Great Britain, kan elektrisk støt forårsake smertefulle muskelspasmer som kan bryte bein og dislocate ledd.

Brann

International Association av sertifisert hjem inspektørene sier at lynet kan forårsake elektrisk gjerde branner og feil. Koble kontrolleren fra gjerdet og strømkilde før en storm treff eller et lynnedslag kan minimere lyn farene. Viderekoble lynnedslags strøm til jorden før det kan skade gjerde kontrolleren ved å installere lyn bør mellom gjerdet og kontroller. Unngå å plassere brennbare elementer i nærheten elektriske gjerdet. Kutte ned vegetasjon børster i nærheten vil også redusere risikoen for brann.