Hva er et strå fastnøkkel?

December 13

Hva er et strå fastnøkkel?

Fra sin ser er et strå fastnøkkel veldig mye som alle andre fastnøkkel. Mens enkelte typer skiftenøkler er i stand til å utføre den samme oppgaven, var et strå-fastnøkkel designet for en svært spesifikke formål. Endringer i avløp design har gjort sin opprinnelige funksjon alle men foreldet, men strå skiftenøkler brukes fortsatt av steamfitters, rør montører og andre industriarbeidere.

Funksjonen

Et strå fastnøkkel skal løsne og skru en del av rør på eldre modell toaletter. Dette stykke rør ble kalt en "strå'. Strå-fastnøkkel var utformet på bolter, krage og andre deler av strå. Spud tilkoblet toalettskålen reserve tanken.

Historie

Thomas Maddock gjort Maddock Spud tidlig på 1900-tallet. Hans design ble til slutt kjøpt av "Standard" toalett selskapet som brukes spud helt fram til 1920. På den tiden begynte Standard bruker en utvidelse type strå. Hver av disse kreves en unik strå fastnøkkel for installasjon eller vedlikehold.

Typer

Noen strå skiftenøkler er en angitt størrelse, for eksempel 2-tommers, mens andre er justerbar. De fleste strå skiftenøkler i dag er justerbar og kan se ut som en stor pipe skiftenøkkel. Det er få andre programmer der en angitt størrelse strå fastnøkkel ville være nyttig.

Funksjoner

Noen strå skiftenøkler har to forskjellige fastnøkkel hoder, en i hver ende av verktøyet. Skiftenøkkelen ble designet for å feste eller løsne ikke bare slip mutteren men kragen også.

Tilgjengelighet

De opprinnelige skiftenøkler som passer bare en enkelt størrelse strå kan være vanskelig å finne. De justerbare skiftenøkler finnes vanligvis på butikker som sanne verdi, Lowes eller Home Depot.