Hva er et nåletre?

November 9

Hva er et nåletre?

Bartre trær er eldste levende ting på jorden, i tillegg til de største. Denne gruppen av trær er svært gammel, vises under the Kapps perioden, fra 354 290 millioner år siden - med pareiasaurene utover i perioden, stamfaren til fugler, dyr og krypdyr. Siden denne typen treet har utviklet og utvidet på tema, skaper flere arter og befolkning mange deler av verden.

Bartrær

Biologisk sett er bartrær noen planter som tilhører bartrær rekken i taksonomien. Faktisk kalles bartrær også coniferophyta. Disse plantene er preget av et antall fysiske, genetisk og atferdsmessige attributter som binder dem sammen som en gruppe og skille dem fra ulike grupper som ginkophyta og magnoliophyta og blomstrende planter.

Gymnosperms

Bartrær er gymnosperms, betyr at de ikke produserer blomster, men i stedet opprette frø på en annen transport katalysator. Bartre er dette objektet membran. Kjegler kan være mann eller kvinne, og de fleste bartre har både mannlige og kvinnelige kjegler på samme treet. Anlegget sender pollen fra Hannkonglene til kvinnelige koner reseptorer ved hjelp av vinden. Når pollen kommer membran, begynner befruktet frø til skjemaet. Deretter membran drops, og hvis den finner et passende sted å sette inn frø, begynner sin egen vekst syklus.

Nåler

Bartrær er ikke bred-leaved planter, men i stedet bære nåler. Nåler vises ofte som inntil poeng som stikker fra greiner, som et juletre eller i et furutre. Andre bartrær har nåler som vises skjellete som de av cypress. Ulike arter ordne nåler i forskjellige konfigurasjoner, noen plassere nåler på motsatte sider av stammen mens andre alle fire sidene av stammen med tettpakkede nåler, som flaskebørste. Nålene er hardføre enn Bredbladet planter selv om de ofte tar opp mindre område og er ofte belagt for å hindre unødvendige tap vann.

Figur

De fleste bartre har et utpreget kjegleformet tak. Denne figuren er svært vellykket fordi den ikke bare hjelper treet kaste snø om vinteren, det også vinkler bladene å fange lav vinkel solstråler vinteren.

Evergreen

Bartre utgjør flertallet av eviggrønne planter som ikke mister bladene når vinteren kommer. Disse trærne stå grønne og høy om vinteren og nyte solstrålene året rundt. I stedet for shedding på et bestemt tidspunkt av sesongen, skur bartre nåler hele året, erstattes som de blir skadet.