Hva er et hull så brukes til?

April 28

Et hull så er laget for å bore perfekt runde hull som er mye større i diameter enn en tradisjonell borekronen. Et hull så er mer effektivt enn å bruke litt spade. Spar litt vil fjerne alt materialet som det øvelser mens hull så kutt omkretsen av hullet. Når komplett kuttet hull så en smultring figur og litt spade laget en masse sagmugg.

Bore hull i dører

Hull sager brukes primært for installasjon dør maskinvare som deadbolts og oppføring sett. Maskinvaren kan installeres vil staten hva diameter hull skal bores. De fleste maskinvare kommer med en mal som er teipet til døren justere alle hullene som skal bores.

Hjem forbedringer

Installere en beholder eller lys bytte bruker din hull så. Det er elektrisk bokser som kan installeres med en 3 1/2-tommers hull så som ikke krever en stud.

Hobbyer

Bygge en birdhouse og bruke din hull så kutte inngangen hullet. Størrelsen på inngangen hullet vil begrense artene som kan bruke birdhouse.

Installere en radioantenne

Du kan bruke et hull så for å klippe et hull i metall skjedde antenne ledninger. Dette gjelder hvis du må installere en CB eller skinke radioantenne på et kjøretøy.

Advarsel

Bruk alltid vernebriller når bruker et hull så, så støv og metall registreringer kan få luftbårne og inn i øynene.