Hva er et bevegelig gjerde?

July 12

Hva er et bevegelig gjerde?

Et gjerde trenger ikke å være en helt stasjonært objekt. En automatisert mekanisk gate kan gi deg en bevegelig del av gjerdet som kan flyttes med et trykk på en knapp. Mange forskjellige typer porter finnes som lar deg installere en del av bevegelige gjerdet inn din gjerde linje.

Gates

Bevegelige deler av gjerdet brukes i stedet for en vanlig manuelt betjent gate. Disse bevegelige portene kan være store eller små. Noen automatiserte bevegelige Entry er bare stor nok for en person å passere og er utformet som gåing tilgang inn i inngjerdet område. Andre oppsett, kan porten være mye større og utformet for å blokkere en innkjørsel. Når en bilen nærmer seg, kan den store og tunge gate automatisk åpnes for å gjøre vei for bilen inn.

Bevegelser

Det finnes flere typer flytte gjerdeseksjoner, hvorav to er mer vanlig i boliger. Først er en svingende gate. Denne typen gjerde åpnes som en vanlig port. Åpningen tappene på et innlegg som er koblet til den ene enden av gate mens den andre enden svinger åpen. Andre gates skyve eller trekke i stedet. En del av gjerdet kan trekke inn i en større vegg, eller en glidende delen kunne skyve vannrett foran eller bak resten av gjerdet å tillate oppføring. Denne typen flytte gjerde krever litt mindre klaring rommet, fordi du ikke trenger å huse en stor svingende gate.

Strøm

Strøm er nødvendig for å generere bevegelse en bevegelig gate. Motoren som driver bevegelsen av gjerdet er vanligvis koblet til eiendommens strømtilkobling å kjøre den. Imidlertid kan Elektrisiteten genereres på andre måter. Mange bevegelige gjerder på gårder som er langt fra en strømtilkobling har liten, selvstendig solcellepanel og celle systemet som fanger nok energi til å flytte gjerdet. Lignende systemer kan brukes i bolig gjerder, også.

Åpning mekanismer

Flytte gjerder åpnes i en rekke forskjellige måter. Noen åpnes eksternt fra inne i bilen, bruke et lignende system som brukes i garasjen dør openers. Andre kan ha en sikkerhet tastaturet og nød en koden inn for å åpne gjerdet. På steder med en aktiv sikkerhetssystemet eller ledsager må du kanskje en tredjepart åpne gjerdet for deg.