Hva er erstatning for en S-Trap avløp?

November 7

Hver avløp fiksturen må ha sin egen personlige felle under den, bortsett fra disse inventar som toaletter som har feller på innsiden. En S-felle forskjellig i utseende fra en P-trap, men de utfører samme funksjon. Hvis du erstatter en S-felle, er materialet den er laget av din grunnleggende hensyn.

Hvorfor bytte fellen?

Fellen ikke bare hele tiden holder vann inni den, å blokkere ut giftige gasser som ville stige gjennom avløpet, også ofte får kjemikalier for å tømme tresko, som ofte avgjøre i buet fellen før den rette delen av dreneringsrør. Derfor er fellen ofte den første delen av avløp avløp for å mislykkes, og må skiftes ut. Hvis S-fellen lekker bare på leddene, kan du muligens stramme, men hvis det fortsetter, eller lekkasjer fra et sted langs fellen, erstatte den.

Riktig erstatningsdel materialet

Det er sannsynlig, spesielt hvis avløpet har den opprinnelige S-lås på plass, eller hvis det ikke er blitt endret i lang tid, som S-fellen er laget av metall. Problemet med metallrør er at over tid de ruste og utvikle lekkasjer. Unngå dette når du erstatter S-fellen ved å installere en PVC S-felle. Plast fellen er ikke bare lett å installere og fjerne, sammenlignet med et metall, men det vil ikke korrodere.

S-Trap Versus P-Trap

En enkelt merke forskjellen mellom en S-lås og en P-trap kan sees ved å se under to vasker, hvor man har en S-lås og den andre en P-trap. P-trap kobles til en horisontal arm av rør som går tilbake gjennom veggen. Derimot kobler S-fellen til et vertikalt rør som går gjennom gulvet. Selv om S-feller ikke er tillatt i ny konstruksjon, kan du erstatte en at du allerede har med en ny S-trap stedet for å endre lampen er avløp for å imøtekomme en P-trap. Både S-feller og P-feller føre til i kloakken linjen.

Erstatte S-fellen

Når du erstatter S-fellen, ta det med til maskinvare eller hjemme forbedring butikken. På denne måten kan du få en erstatning som nøyaktig størrelse, fordi ulike kamper krever forskjellige forvalg størrelser. Hvis det er trangt for S-lås mellom to loddrette rør den kobles til, kaste S-fellen tilbake på seg slik at det passer enklere. PVC pipe og slip nøtter kan normalt du stram for hånd, men ferdig stramme dem med en pipe skiftenøkkel, hvis det er nødvendig for å få slip nøtter tettsittende.