Hva er en vask fastnøkkel?

April 6

En vask fastnøkkel er en skiftenøkkel som er tilpasset for å gi større tilgang når du arbeider med en vask, spesielt på kranen. Dette verktøyet er også en basin skiftenøkkel. Det er en spesiell avløp verktøy for en bestemt aktivitet, men kan noen ganger erstatte andre verktøy.

Grunnleggende bruk

En basin skiftenøkkel ment bruk er å fjerne eller installere monteringsmutterne som holder en tappekran godt til vask. Disse nøtter er direkte under kranen. For å få tilgang til dem, må du venture i trange rammen under eller bak vasken. Skiftenøkkelen er også nyttig for å øke eller redusere kopling nøtter under kranen. Uten basin skiftenøkkel har du å manøvrere hendene nærmere monteringsmutterne eller kopling nøtter å installere eller fjerne dem.

Design

Basin skiftenøkkel design inkluderer en lange, rørformede aksel som gir brukertilgang til noen ganger vanskelig å nå montering og kopling nøtter. På den ene enden av akselen er en tynn håndtak, vinkelrett på akselen. På akselens andre enden er fjærbelastet kjevene på en svivel, som grep tappekran nøtter eller beslag. Etter hver tur av skiftenøkkelen omplasserer hengslet kjeven selv. Disse skiftenøkler er også tilgjengelig med en reversibel kjeven.

Hvordan du bruker

Koble forsyningslinjer før du bruker basin skiftenøkkel gir deg større plass å jobbe. Også slå av vannet utkobling ventiler til kranen. Grip tynn håndtaket på slutten av verktøyet og komme opp med basin skiftenøkkel å klemme kjevene på mutteren du vil feste eller løsne. Bruk trykk, snu basin skiftenøkkel så kjever klemme tett på mutteren mens du løsne eller å stramme.

Alternativer

Hvis området under vasken er stor nok til å gi tilstrekkelig tilgang til montering og kopling nøtter, kan andre verktøy brukes uten å måtte ta en basin skiftenøkkel. Det viktigste verktøyet å vurdere i dette scenariet er kanaltypen tang eller låse tang, som et par av tvingen-grep.