Hva er en tre-hull tappekran?

October 13

Hva er en tre-hull tappekran?

En tre-hull tappekran refererer til en kran med separat varmt og kaldt knotter å kontrollere temperaturen. Det viser også distinkte måte at disse kranene må være installert, i motsetning til single lever kraner.

Identifisere tre-hull kraner

En tre-hull tappekran er også ofte referert til som en utbredt tappekran. Kraner med tre-hull konfigurasjon kan monteres i et kjøkken eller bad. I bad, kan du også støte hva kalles minispread kraner, med varmt og kaldt vann knotter nærmere i tuten enn de er vanligvis på utbredt kraner.

Installerer tre-hull kraner

Montering tre-hull faucets kan bare gjøres med tre hull over vasken eller countertop. Den varmt og kaldt vann kontroll knotter eller spaker, må hver separat hull. Tuten sitter normalt over midten hullet. Kranen er strammet vasken eller countertop med en lock nut under varmtvann knott, og en annen under det kalde vannet knott. Du koble deretter de tilsvarende varme og kaldt vann linjene under knappene.

Forskjellige stiler

Selv om de krever tre separate hull som skal monteres, tre-hull kraner er tradisjonelt funnet med både varmt og kaldt vann knotter, sammen med tuten, koblet til en tappekran kropp. Nyere kran design skiller de tre elementene på vasken eller countertop overflaten, gir kranen en mer elegant, moderne appell. I denne modellen har varmt og kaldt vann knotter hver en tilkobling til tuten rett under vasken eller countertop overflaten.

Tre-hull tappekran informasjon

Nyttig informasjon å vite, særlig for feilsøking og reparasjon formål, er at en tre-hull tappekran cartridge, komprimering eller disk tappekran. Dette indikerer vannstrømmen kontrollmekanismer kranen bruker. Hvis du har muligheten til å installere en tre-hull tappekran til vasken før vasken er installert, kan en basin skiftenøkkel være et nyttig verktøy å bruke å stramme lås nøtter å forankre vasken eller kopling nøtter koble varmt og kaldt vann knottene til forsyningslinjer.