Hva er en totrinns luftkompressor?

November 24

En to-trinns luftkompressor er en kraftig luftkompressor som bruker to sylindre. En luftkompressor er en enhet som øker mengden luft i et trangt sted. Begrenset air bygger press og genererer strøm for industrielle, kommersielle og personlig bruk. Totrinns luftkompressoren leveres med to stempler. En pumper luft fra én sylinder til en andre sylinder, og dette øker lufttrykket for generering av mengden strøm som er nødvendig for utstyret.

Funksjoner

En to-trinns luftkompressor har to sylindre, eller luft lagring kamre. Det finnes også to stempler for pumping luft. Første stempelet komprimerer luft og sender den til andre lagertank eller sylinder, hvor trykkluft lagres for fremtidig bruk. Totrinns luftkompressoren genererer strøm heavy-duty utstyr krever lufttrykket over 150 psi. I en kommersiell butikk miljø kan disse luftkompressorer brukes kontinuerlig i flere timer eller så lenge det er nødvendig. De er drevet av elektrisitet eller gass. Elektrisitet drevet kompressorer er lett å bruk, og derfor mer vanlig. Gass drevet kompressorer brukes i fravær av elektrisitet, eller der det er vanskelig å bruke strøm.

Funksjoner

Totrinns luftkompressorer brukes i en rekke bransjer, som i produksjon av kjemikalier og gjødsel. De leverer strøm til trykkluftsverktøy som ratchet skiftenøkler, spray våpen og luft spiker. De kan finnes i bensinstasjoner og store fabrikker. De er vanligvis stasjonære og kan brukes til å levere strøm til en rekke verktøy i lang tid.

Betraktninger

De fire hensyn når du velger en totrinns luftkompressor er trykket, luftstrøm, effektivitet og driftskostnader. Hestekrefter bør være tilstrekkelig for kompressorens bruk. Tanker eller sylindere er en viktig faktor. Større tanker lagre mer komprimert luft.Vedlikehold av kompressoren skal være enkelt. Oljefrie kompressorer er enkle å vedlikeholde, mens Oljesmurt kompressorer krever hyppig smøring. Strømforsyningen brukes av kompressoren bør være lett tilgjengelig. Elektrisitet drevet kompressorer er ideelle for på stedet bruk, mens gassdrevne kompressorer er nyttig off-site.

Betydning

En to-trinns luftkompressor kan fungerer som en totale luftmakt tilbudet systemet til kommersielle bedrifter og industri. Liten industrielle installasjoner, kan alt utstyr være drevet av en to-trinns luftkompressor. For store industrielle bedrifter, kan en to-trinns luftkompressor være en effektiv strøm-systemet.

Fordeler

En to-trinns luftkompressor er mer energieffektive sammenlignet med andre kompressorer. Ved å bruke flere luftmakt, genereres mindre varme. De kompressoren og utstyr ha ikke lett fordi varmeutvikling er lav. En to-trinns luftkompressor genererer mer strøm enn tradisjonelle elektriske generatorer, og de er sikrere enn andre generasjon kraftsystemer. Industrien få gjort raskere.