Hva er en tomat treet?

January 5

Hva er en tomat treet?

En tomat treet, mer presist kalt en treet tomat, er en annen plante enn den som vokser vegetabilske fra en vinranke i hagen. Denne flerårig busk står mellom 6 og 10 fot høy og har store, hjerte-formet hårete blader som vanligvis vokser til ca 5 inches i lengde.

Identifikasjon

Anlegget er mye dyrket i Sør-Amerika og varmere, nordlige klima som finnes i Florida. Treet tomat, Cyphomandra betacea, bærer mer likhet med en aubergine enn en tomat. Frukten av treet vokser til mellom 2 og 3 inches i lengde, med en glatt, ovale kropp festet til en lang stamme, og blomstrer ca to år etter første seeding. På blomstrende, kreves ca tre måneder før treet tomat bærer frukt. Anlegget er også en tamarillo, et navn vedtatt av New Zealand bønder i 1970 og nå utbredt.

Frukt

Frukt har en smak analog med en under-moden eller svært mild tomat og holder en tøffe ytre huden. Frukt produksjon fra treet synker drastisk som det når 6 til 7 år, og er treet tomat er ikke overvintrer noe som temperaturen faller under frysepunktet. Frukt er vanligvis brukes kommersielt i stuinger eller beholder. Ifølge University of Illinois Extension service, er noen tomat varianter - som Ponderosa--som er akseptable for beskjæring og trening, ofte selges i butikker som tre tomater.

Varianter

Det er ingen benevnt sortar, men frukten kommer i en rekke farger, inkludert rød, mørk rød--kalt "svart" kommersielt, lilla og gult. Premier smaken er generelt ansett i den gule variasjonen.

Miljø

Er treet tomat krever fruktbare, lys jord, fullstendig manglende rasjonalitet jorden som komprimeres. Det tolererer ikke områder med dårlig drenering, som stående vann - selv for bare noen dager - dreper rutinemessig anlegget. Den trives når temperaturen er fortsatt over 50 grader F, selv om det kan tolerere noen frost til så lavt som 28 grader F. En moden treet kan gjenopprette hvis slike frost er sjeldne, men unge frøplanter og borekaks vil dø i disse forholdene.