Hva er en systemisk anlegget insekt Killer?

June 3

Hva er en systemisk anlegget insekt Killer?

Insekt skadedyr på planter kan styres på en rekke måter. Noen kan bare fjernes for hånd eller ved å sprøyte med vann. Andre kan bli drept av giftstoff som insekter puste inn eller absorbere gjennom deres exoskeleton. Fortsatt må andre bli spist av insekt for å fungere. Denne siste gruppen kalles systemisk insektmidler.

Hvordan virker de?

Systemisk insektmidler er innlemmet i jorden rundt planter og absorbert inn anleggene vev ved roten og karsystemet. Når insekter mate på anlegget, blir de drept av insektmiddel.

Der de ikke kan brukes

Fordi systemisk insektmidler er absorbert inn i vevet av planter, er de ikke egnet for bruk på matavlinger.

Beskytte hele

I motsetning til spray-on insektmidler, som beskytter bare del av anlegget, systemisk insektmidler beskytte alle deler inkludert røtter, stengler og blader.

Langsiktig kontroll

En fordel med systemisk insektmidler er at når absorberes av anlegget, de ikke kan bli vasket bort av regn eller vanning.

Plener og prydplanter

Systemisk insektmidler er spesielt nyttige i å kontrollere plenen skadedyr som hvit grubs, japansk biller og molecrickets. Systemisk insektmiddel-acephite er også nyttig i å kontrollere vanlige anlegget pest bladlus, samt andre skadedyr som whiteflies og sigøyner møll.