Hva er en sommer pikant urt?

March 12

Sommer pikant er en velsmakende kjent for sin spesielt delikate smaken. Den brukes ofte til kulinariske formål og har noen medisinsk bruk. Den vanligste programmet er som en te å behandle mageproblemer.

Utseende

Sommer pikant bladene er slank og lysere enn andre arter, som vokser på en rødbrun kvadrat stilk minner av mint familien. På sensommeren produserer denne arten små, hvite, rose-lignende blomster.

Økende

En utmerket innendørs anlegg, sommer pikant liker rike jord som ikke er tett. Det krever tilstrekkelig fuktighet, full sol og tar å vokse på vinduskarmer lett.

Smak

Sommer nyte har en mer delikate smaken enn andre arter av velsmakende. Det smaker som en blanding av timian og mynte. Det er også en svært aromatiske urter som tar godt med eddik og olje; sommer pikant olje ble brukt rikelig som smakstilsetting mat.

Kulinariske bruker

Anbudet bladene kan brukes i friske salater. Det har ofte tørket og bakken, deretter lagt til flere mikser som urter de Provence. Noen blader kan også legges til hvitvin for en mer forfriskende smak.

Medisinsk bruk

Sommer pikant brukes ofte i te til å behandle colic, dårlig fordøyelse og mage uro. Det kan roe sår throats. Sommer pikant sies også å forbedre sex-stasjonen.