Hva er en sammen?

February 18

Hva er en sammen?

En sm vurdering beskriver måling av varme fra et teppe eller annet termiske materiale. Det er hovedsakelig brukt i England, og er avledet fra britiske begrepet "togs," som er slang for "klær." Sammen karakterer brukes vanligvis ikke rate tepper eller sleepwear i USA.

Betydning

Sm vurdering er bare en enhet og er ment å brukes som en guide når du velger et teppe, dyne eller sleepwear.

Funksjonen

En togmeter brukes til å måle temperaturforskjellen mellom to flater. De sammen varierer fra 0,5 til 15,0. Jo høyere tall, desto mer effektivt er teppet beholde varme.

Betraktninger

Barnas sleepwear har vanligvis en lavere sm vurdering enn termisk sleepwear for voksne. Dette er på grunn av at små barn noen ganger har forhøyede temperaturer, som kan gjøre dem i materiale med en høyere sammen rating.

Misforståelser

Det er en vanlig misforståelse at sm vurdering angir vekten av teppe eller termisk materiale. Mens tynnere materiale kan ha et lavere nivå sammen, mister dårlig kvalitet materiale vanligvis sin evne til å holde på varmen raskere.

Nivåer

Sommer tepper, dyner og sleepwear har vanligvis en sm vurdering av mellom 4.0 og 5.0, mens vinter tepper, dyner og sleepwear har vanligvis en sm vurdering av mellom 12 og 15.