Hva er en roterende Hammer Drill?

November 14

En roterende hammer drill, som sin fetter hammer drill/driveren, er utformet for bore hull i betong. Selv om spesielle mur er tilgjengelig (og tilrådelig) for konkrete boring, disse biter kan være nok til å utføre jobben på egen hånd når den brukes med en vanlig drill eller driveren.

Bruk

Både roterende hammer drill og en vanlig drill/driver med en hammer funksjon pund litt inn i betongen som bit spinner, pulverisere betongen rett foran litt, og fjerne kan fortsatt fremme av litt inn i betongen. Pulverisere handlingen er nødvendig fordi hardheten av betong raskt kjedelig enda en ny mur bit ikke og motor i en vanlig drill kunne generere tilstrekkelig styrke til å bryte betongen og gjøre plass til litt.

Funksjonen

En roterende hammer drill arbeider med interne stempel å komprimere en kolonne hvis luften med denne trykkluft for å slå bore litt inn i betongen. Dette stempel handling produserer en mye større grad av bankende kraft enn finnes fra en vanlig hammer drill/driver, som bruker en clutch konstruert av ribbet metall disker for å produsere innvirkning.

Fordeler

Selv om roterende hammer øvelser er ofte mer kraftfull enn er nødvendig for sporadisk, uformell bruk, de er foretrukket av profesjonelle håndverkere for betydelig makt fordelene de tilbyr, og for sine støtabsorberende evner, som lett overgår de av sine rimeligere clutch-drevet kolleger. Hvor mye kraftigere er en roterende hammer drill enn en vanlig hammer drill? En vanlig hammer drill vil kreve ca 30 sekunder for å slå en halv tomme hull i betong. En roterende hammer drill kan utføre samme oppgave i ca fire til fem sekunder.

Ulemper

Roterende hammer øvelser pleier å være ganske stor sammenlignet med hammer drill/drivere, og de kan være tungvint og omfangsrik å transportere og drive. De er også mye dyrere enn en vanlig drill med en hammer funksjon. For sporadisk, rundt-the-house bruk vil en roterende hammer drill vanligvis være overkill.

Funksjoner

De fleste roterende hammer øvelser er fast modeller, slik at øvelsen effektivt generere høy energi utdataene å bruke stempel mekanismen. Men finnes det noen trådløse roterende hammer øvelser på markedet, inkludert modeller av Bosch, Panasonic og Milwaukee. De fleste roterende hammer drill modeller lar brukeren velge boring funksjoner uavhengig av hverandre, slik at boret skal brukes for ikke-betong applikasjoner og hammeren. Med funksjonen hammer deaktivert, en roterende hammer drill kan brukes som en vanlig hammer for kjedelig hull i tre eller stål. Noen modeller tillater bruk av hammer funksjon bare. Denne funksjonen, sammen med spesialitet vedlegg, kan brukes for chiseling eller skrape.