Hva er en rørlegger trommelen felle?

October 9

Rørleggertjenester feller har to grunnleggende funksjoner: å holde kloakken gasser fra innstigning en hjem og fange tunge varer ikke ment å gå ned avløp (for eksempel klisjé ringen). Trommelen fellen var vanlig i 1900, men ble til slutt erstattet av mindre klumpete rør.

Identifikasjon

En tromme felle ser ut som en miniatyr stål trommel med en tilgang cap på toppen. En gang installert, kan det hende at bare tilgang hetten i gulvet synlig.

Fordeler

Trommelen feller, med sine store hetter, sørger for lett tilgang til rent tresko i avløp. Når åpnet, settes en slangende verktøyet for å oppsøke en hindring.

Slik fungerer det

Vann inn nederst i fellen, fylle fellen før du avslutter ut toppen. Det er alltid litt vann i fellen blokkerer kloakken gasser fra å rømme.

Misforståelser

Om trommelen fellen er utdatert, er det ingen grunn å erstatte en fortsatt fungerer riktig. Under renoveringen eller reparasjoner erstatter en rørlegger en tromme felle med en p-felle.

Advarsel

Hvis åpner en tromme felle, kontroller foran (mest sannsynlig badekar) er tom. Hvis ikke, når fellen er åpen, vann kan strømme fra den. Hvis tett, kausjon ut badekaret før service trommelen fellen.