Hva er en ren gardin?

January 18

Stupbratte gardiner er laget av lett, semi-transparent stoffer. Tradisjonelt, er hensikten å la lys inn gjennom dem samtidig opprettholde en grad av privatliv. De brukes i kombinasjon med tyngre gardiner eller forheng, som kan åpnes i løpet av dagen og lukket på kvelden. Sheers er også brukes til å pryde seng kalesjer eller løkker grasiøst over dekorative draperi stenger, legge til en touch av mykhet og farger til et rom.

Tekstiler

Voile, en vanlig, lett stoff, brukes oftest for stupbratte gardiner. Det kan være laget av polyester eller vevd bomull, silke eller det nyeste miljøvennlig stoffet, bambus. Batiste, en annen favoritt for sheers, er en fint vevd tynn bomull eller Lin eller lettvekts polyester. Polyester brukes til rimeligste sheers. Det kan er lett å omsorg for, og være machine-washed og tørket med liten rynker. Bomull er mindre vanlig, siden det rynker lett og toner i direkte sollys. Ren silkestoffer brukes sjelden for frittstående gardiner fordi sollys raskt forringer det. Bambus er lett å omsorg for. Det kan være machine-washed og tørket med minimal rynker. Myggnetting brukes ofte til seng kalesjer.

Størrelser

Ren gardin paneler kommer i en standardbredde på 60-tommers eller en superwide 120-tommers bredde. Mest pakket sheers kommer i sett med to. Skreddersydd sheers er skreddersydd for angitte bredder. Den vanlige regelen for å bestemme hvor mange sider du trenger og hva bredde er å multiplisere din Vinduets bredde med to. En veldig full effekt, og å gi mer privatliv, multiplisere med tre.

Standard gardin lengder er 63 inches og 84 tommer. Du bør definere lengden på din sheers lengden på draperier.

Skjerf er vanligvis 40 tommer, og lengden varierer fra 3 til 6 fot.

Ferdige rundt sengen kalesjer er ca 90 inches lang og 23 tommer i diameter. Alle størrelser av rene gardiner kan brukes for en himmelseng baldakin, avhengig av hvor full du vil ha dem, og om de berører gulvet eller beite sidene av sengen.

Farger

Stupbratte gardiner, som en gang kom i hvit eller ivory bare, er nå tilgjengelig i alle farger i regnbuen. Svart, bringebær, lime grønn, het lyserød, gul - de er ikke din bestemors sedate lite vindu gulvbelegg lenger. Du kan matche draperier med samme nyanse, eller bruke en lysere eller mørkere tone i samme farge. For en dramatisk effekt, bruker du en kontrastfarge eller en som utfyller gardinene. Stupbratte gardiner er også laget av utskrifter og brodert eller relieff stoffer legge tekstur samt farge.

Stiler

Ren draperi skjerf legge en dekorativ touch til windows. De er laget av samme stoff som rene gardiner, og er repeterende over en pen draperi stang å fungere som en valance eller topper.

Lang ren seng kalesjer legge til litt myk, romantisk soverom. Du kan flyte en runde baldakin innerst i senga, knytte sheers til bredt vinduet gesimsen eller henge stupbratte gardiner fra himmelseng skinner.

Ren valances legge en finishen Windows som er curtained med bare sheers. De er ofte selges med stupbratte gardiner, ofte i matchende farger, men noen ganger dramatisk kontrasterende farger.

Skreddersydd Sheers

Hvis windows ikke er standard, må du ha din stupbratte gardiner skreddersydd. Butikkene selger draperier og stenger vanligvis tilbyr denne tjenesten. Du har et større utvalg av stoffer og butikkens konsulent kan gi deg råd om farger og stiler. Skreddersydd draperier kan være sydd som rod-lomme, hvilket lysbilde over en gardin stang, eller som en draperi stil, med folder som tar draperi kroker. Du kan bruke draperi stil sheers alene, uten andre gardiner eller forheng, og de vil gi windows en mer formell utseende enn mykere rod-lomme stilen.

Hvis du sy, kan du opprette ett-of-a-kind sheers i egendefinert bredde, lengde, farger og stiler. Ren sy stoffer er tilgjengelig på de fleste søm sentre og mange online stoff butikker.