Hva er en rask skygge treet i Southwest Florida?

March 2

Hva er en rask skygge treet i Southwest Florida?

En tree blokkerer uønskede solen og også bringer personvern landskapet. En rekke skyggen trærne vil vokse raskt i Southwest Florida. Du må vite jord, sol, vann, varme og kalde kravene til hvert tre du plante.

Voksende hensyn

En av de viktigste hensynet i å velge en skygge treet for Southwest Florida er USDA anlegget hardførhet sonen. Soner området i Southwest Florida fra 9a gjennom 10b, så trær må kunne tåle temperaturer som når 20 til 40 grader Fahrenheit under kalde månedene.

Eukalyptus treet

En hurtig voksende skygge treet som vil trives i Southwest Florida er eukalyptus. Det kan vokse tre til seks fot per år. Dette evergreen treet idrett grå-grønne blader som har en aromatisk duft som frastøter visse insekter. Eukalyptus vokser i soner 7 til 11.

Royal keiserinne

Bladene av Royal Empress er tett i sommer, skjerming deg den varme solen. Treet vokser rundt fem til syv fot i året, for en maksimal høyde på rundt 50 fot og bredden på 40 fot, tilbyr mye skygge. Treet trives i soner 5 til 11.

Florida røde lønn

Red maples brukes ofte i Florida Wales, ifølge den University of Florida forlengelsen. Dette løvtre treet er tolerant for kulde og foretrekker fuktig jord. Det er av sin trippel lobed forlater og røde blomster og bevingede frø (frukt).