Hva er en plante som bærer frø?

March 16

Hva er en plante som bærer frø?

Hvis du vurderer de mange typene planter som vokser på planeten, er det utrolig å innse at fleste planter i tilværelsen er bærende planter. Furutrær, korn og orkideer kan se ut som de ikke har noe til felles, men de er faktisk alle frø bærer planter, i at de reprodusere gjennom utvikling av frø.

Beskrivelse

En frø-bærende anlegg, eller blomsterplanter, er en plante som reproduserer gjennom frø. Frø-bærende planter inneholde mannlige og kvinnelige reproduktive organer, mens mannlige produserer pollen som fertilizes kvinnelige embryoet å lage frø. Dekkfrøede planter og gymnosperms er to kategorier der frø bærer planter er klassifisert. Frø-bærende planter produserer blomster eller kjegler og inneholder vaskulær vev som vann og mat til anlegget.

Dekkfrøede planter

Dekkfrøede planter er blomst-produserende planter og trær som utgjør flertallet av plantelivet på land. Selv om planter som produserer store blomster er del av denne klassifiseringen, er gress, elms og oaks Dekkfrøede planter. Det mannlige og kvinnelige reproduktive systemet finnes i blomstene, der pollinering skjer. Pollinering oppstår primært gjennom overføring av pollen av insekter i de fleste planter; imidlertid foregår pollinering i gress av vinden.

Gymnosperms

Bartre gjøre opp gymnosperms; Disse inkluderer grantrær, redwood trær, Gran, sequoias og furutrær som produserer kjegler heller enn blomster. Frø vokser langs innsiden skalerer i kvinnelige koner og er primært befruktet av vinden bærer mannlige pollen i kvinnelige embryoet muligheten av befruktning. Bartrær er blant de eldste organismene, per Kimballs biologi sider, de eldste levende bartrær, Bristlecone furutrær, ligger i fjellene i øst California og minst 4000 år.

Historie peiling planter

Det er bevis for at de tidligste kjente plantene, frø bregner, levde i sen Devon perioden, ifølge University of California. Noen av egenskapene til tidlig planter som fortsatt finnes i dag inkluderer tilstedeværelsen av et beskyttende belegg over frø, og et mannlige og kvinnelige reproduktive system. Ved slutten av Trias perioden rundt 200 millioner år siden var kjegle produserer planter lik de som finnes i dag i tilværelsen. Dekkfrøede planter begynte å vise opp rundt 130 millioner år siden og 90 millioner år siden var de dominerende gruppene av planteliv.