Hva er en O-Ring i vask?

September 14

Hva er en O-Ring i vask?

Når vasken fjærer en lekkasje, kan fikse det selv være mer tiltalende enn slippe en masse penger på å ansette en rørlegger. Reparasjon instruksjoner kan peker mot O-ring for inspeksjon. Selv om denne informasjonen er nyttig, det er bare fornuftig hvis du allerede vet hva en O-ring er.

Identifikasjon

I demontert vask, vil du sannsynligvis se en rund ring som ligner litt på en bolle. Denne ringen kan være svart, hvit eller noen annen farge; vanligvis, vasker bruker svart. At runde ringen er det som kalles en O-ring. O-ring sitter tett i andre deler av vasken for å hindre lekkasjer. En del av vasken kalles kjertel har en groove som er perfekt tilpasset passer O-ring. Når riktig størrelse brukes og ringen er for slitt, skaper O-ring og kjertel kombinert en tett forsegling som hindrer vann i å unnslippe.

Dimensjonering og materialer

Oftere enn ikke, O-ring består av en elastomer materiale, men kan gjøres fra andre plast. I tillegg til å være laget av ulike materialer, kan O-ringer finnes i en rekke størrelser. Ifølge "Dette gamle hus," synke o-ringer vanligvis spenner mellom 3/8 tommer og 5/8 tommer bredt. Måling av en O-ring tar begge dybden av ringen og diameter i betraktning. Hvis du installerer en feil størrelse O-ring i vasken, kan lekkasjen bli verre. Hvis du ikke vil misforstå målingen, kan du ta den slitte O-ring i en jernvarehandel og har noen størrelse det for deg.

Synke typer

Ikke alle synker stole på O-ringene for primære lekkasje kontroll, men. Noen av kranene stoler i stedet på skivene snarere enn o-ringer å hindre vasken lekkasjer. En komprimering tappekran, for eksempel inkluderer o-ringer men skivene pleier å være årsaken til lekkasjen. I andre vasken typer, for eksempel kassett, keramisk-disk eller ball-type kraner, gjør o-ringen bæres vanligvis vannlekkasje.

Erstatning

Når du oppdager at O-ring er problemet, blir erstatte den neste trinn. O-ringer er kan kjøpes for billig og vanligvis erstattet stedet reparert. Størrelse din O-ring riktig og kjøpe en erstatning. Vannet bør være deaktivert for å hindre flom mens du arbeider. Etter demontering vasken med en skrutrekker eller andre passende verktøy, sjekk O-ring for å se om det er utslitt eller om den er dekket med rusk. Hvis det er rusk O-ring forårsaker det til våren en lekkasje, må du tørke kjertel ren slik at din nye O-ring ikke har samme problemer. Erstatte O-ring eller ringer, montere vasken, så slå vannet tilbake til sikre lekkasjen er fast.