Hva er en naturlig støv renere?

September 9

Hva er en naturlig støv renere?

En naturlig støv renere er alle fjerne eller repelling støv som ikke involverer tøffe eller giftige kjemikalier. Mange møbler spray og polerer som hevder å fjerne og frastøte støv inneholder kjemikalier som er skadelig både for din helse og miljøet. Det er enkle metoder for å holde ditt hjem ikke bare støv gratis, men også et sunt sted for deg og din familie.

Støv

Støv er at pulveraktig, bevegelig hvit eller grå film som raskt dekker alt inne din hjem. Det er en kombinasjon av skitt, hudceller, kjæledyr dander, insekt biter og støv midd avfall som kan tiltrekke seg og holde giftstoffer i ditt hjem. Bakterier og bakterier også trives i støvet miljø. Gjennomsnittlige hjemmet produserer opptil 40 lbs. av støv i et enkelt år, gjør det en pågående kamp for å holde det i sjakk.

Kluter

Kluten du kan ha mye å gjøre med støvtørking suksess. Mikrofiberkluter tiltrekke faktisk støv, holde på det før de vasket ut. Dette gjør dem ultimate naturlige støv fjerning. Andre kluter kan synes å være å tørke støv unna, men de gjør nettopp det, skyve det i en haug eller slippe den i luften til være pustet inn, i stedet for overlapping det for avhending. Kaste din Mikrofiberkluter i vaskemaskinen for rengjøring og gjenbruk.

Vann

Vann er det ultimate støv fjerning produktet. Du trenger ikke spray å plukke opp støv. Bare dempe en vanlig klut tiltrekker og holder støv før du kan vaske klut. Hvis det er behagelig duft du ønsker, legge noen dråper av din favoritt eterisk olje til en sprayflaske med vann og tåke din støvtørking klut med den. Lavendel, sitron og vanilje er bare noen av behagelige dufter tilgjengelig.

Batteriladere

Du kan minimere mengden støv hjemme ved hjelp av en støvsuger utrustet med et hepafilter. Disse filtrene er høy effektivitet particulate luftfiltre, og kan ta de minste molekylene som en vanlig vakuum kanskje savne. Har klimaanlegg i arbeid i hjemmet kan også redusere mengden av støv, i motsetning til å ha vinduene åpne slik at støvet inni.

Polering

Hvis støv fjerning rutine omfatter polering av møbler, plassere en skvett av olivenolje eller majones på din mikrofiberklut for støv og buff det i tre flater. Dette fukter og betingelser skogen og bringer ut sin vakre naturlige glans.