Hva er en myrt tre?

May 24

Crape myrtle treet (Lagerstroemia indica) er et løvtre fra loosestrife familien. Selv om treet er innfødt til Asia, naturalisert nå anlegget mye over hele USA. I kaldere områder utfører myrt som en urteaktig flerårig. Med sin blomstrende periode på 60 til 120 dager er myrt blant trærne med utvidet blomst tid.

Beskrivelse

Myrt tre kommer i en rekke modne størrelser, forutsatt høyder mellom 18 inches til mer enn 40 fot. Størrelsen på alternative, glatt løvverk forskjellig utvalg. Treet blomstrer med fargerike, farget blomster klynger i nyanser av rosa, rød, lilla, lavendel eller hvit vokser i avdelingskontorer tips om sommeren. Trebark kommer i forskjellige nyanser inkludert beige, lys eller mørk brun, oransje, kanel eller grå. I enkelte Sorter begynner barken på modne trær å eksfoliere for å avdekke ulike nyanser av nye bark nedenfor.

Vekst krav

Plante myrtle treet i fuktig, godt drenert jord med en foretrukket pH av 5.0 til 6.5 for optimal og rask vekst. Når etablert, vil treet også tolerere tørre. Velg et område som mottar full sol. Treet er hardføre i US Department of Agriculture soner 7 til 9. Kraftig vekst, treet vanligvis trives med minimal forsiktighet. Crape myrtle vokser i beholdere med spesiell oppmerksomhet til vanlig vanning. Treet har et lavt gjødsel krav. Beste tiden å transplantere treet er under dormancy.

Beskjæring

Unngå beskjæring treet alvorlig som dette vil ødelegge den naturlige formen. Når beskjæring, bare fjerne grener som har begynt å gni mot hverandre. Også fjerne alle skudd som vokser i sentrum av kalesjen. Den anbefalte tiden å beskjære er vinteren og før ny vekst i våren. Beskjære lettere, tidligere veksten av blomster som dette ofte oppmuntrer produktive blomstrende. Dette er bare anbefalt for yngre trær og ikke nødvendig i mer modne planter. Fjern alle basale spirer.

Problemer

En myrt tre plantet i dårlig drenert, våt jord er ikke sterk vekst. Plantene er svært utsatt for bladlus, sap-suger skadedyr som skiller honeydew og føre til vekst av svart sotete mold på infested områder. Bruk såpe og vann for å fjerne skadedyr. Florida voks skalaen er en sannsynlig pest av myrt treet. Mulige sykdomsfremkallende lidelser av myrt treet inkluderer tips blight, leaf spot, rot råtne, svart flekk og pulveraktig mugg.