Hva er en mestring så brukes til?

December 15

Ifølge Thisoldhouse.com så mestring så mottatt sitt navn ved å være den eneste som tillater deg å gjøre en av de mest elegante kuttene i snekring, takle. Mestring så er veldig enkelt, en smal blad holdt på plass av en c-formet ramme med bare et enkelt håndtak.

Funksjonen

Ifølge Thisoldhouse.com, kan en mestring så kjøre sirkler rundt noen andre håndholdte så. Den brukes for dyktige kutt, og mange ganger de brukes til å legge til et element av design prosjekter.

Fun Fact

Ifølge Thisoldhouse.com, mestring så i stand til å skjære kurvene i metall og flis hvis du utstyre den med rett blad.

Funksjoner

Ifølge Thisoldhouse.com er mestring så bare så som du kan lage takle kuttet med. "En cope er den beste måten å gifte endene av tre molding på innsiden hjørnene slik leddene stramt." Dette er en svært vanskelig kutt å signaliserer en sann mester av mestring så.

Historie

Ifølge Thisoldhouse.com, har mestring så eksistert nesten 90 år. Under disse 90 år er mestring så en av få verktøy i snekring som har motstått alle forbedring eller teknologiske fremskritt.

Betraktninger

På grunn av hva thisoldhouse.com beskriver som "ingen makt, ingen forbedringer, ingen bjeller og fløyter," man bør være komfortabel med ferdighetsnivået før du bruker eller kjøpe en mestring så. Ifølge thisoldhouse.com, er mestring så den ultimate testen av håndverk.