Hva er en ledning stablet?

August 15

Hva er en ledning stablet?

Noen ting herold tegnet av vinter bedre enn skarpe lukten av en peis. Naboer som synes å ha endeløse branner gjennom hele sesongen sannsynligvis trekker deres peis forsyninger fra et eller flere av tre. En ledning er en stablet, premeasured tre, vanligvis levert til en persons hjem før vinteren. Kjøpe ledninger kan være nyttig hvis din primære varmekilde en vedovn eller hvis du regelmessig bygge branner.

Mengden av tre i en ledning

Offisielle målene for en snor av tre er 128 kubikkfot, med tre stablet tett sammen. Snorer kommer ofte i kuber måler 4-av-4-av-8 føtter, selv om en figur som dimensjoner lik 128 kubikkfot--for eksempel 2 x 4-av-16 fot - er en ledning. Målingen inkluderer luftrommet mellom biter av tre. Men pass opp: en kube av tre med en masse mellomrom mellom loggene vil ikke være en ekte ledning. Når du kjøper en ledning, visuelt inspisere stablet bunken for å sikre at du får pengene dine er verdt. Husk også at tykkelsen på loggene vil variere i en ledning. Dette er nyttig for deg fordi du har en rekke tre å velge mellom når du starter versus fôring en brann.

Om ansiktet ledninger

Enkelte forbrukere forvirre ansikt snorer med full rep. En ansikt-ledningen er en tett stablet haug som måler 8 fot lang og 4 fot høy. Dybden er ikke definert, og er vanligvis bare én Logg verdt. Du får ikke en sann ledning verdt med en ansikt-ledningen. For eksempel hvis loggene i ansiktet ledningen er 12 inches lang, vil kubens mål være 1-av-4-av-8 føtter, gjør det 32 kubikkfot, eller bare en fjerdedel av en full ledning. Enkelte jurisdiksjoner har forbudt med ansiktet ledninger når de beskriver tre for salg, som kundene ofte tror de får en full ledning.

Hvordan kjøpe en snor av tre

Det er ikke uvanlig for enkeltpersoner å gå dør til dør foran vinter spørsmål om beboere vil kjøpe en snor eller brøkdel av en snor av tre. Dette er særlig utbredt i kaldere klima. Disse selgere yter ofte tre. Alternativt, mange områder har tre gårder som selger snorer av tre til klienter. Se i telefonlisten på lokale alternativ, eller spør naboen som vinter ild lukter så godt. Husk ikke å betale for skogen før det er allerede på eiendommen din. Husk å spørre hvis stable veden er inkludert i prisen, og be om ekstra betaling hengt på prisen, som levering.

Beskytte ledningen av tre

Wet tre brenner veldig dårlig, hvis aktuelt. Beskytte tre fra delene av dekker det med en presenning eller stable det i en garasje eller kaste. Spør magasin opprette en bunnen rammen med logger lagt vinkelrett til resten av stakken. Dette etterlater flere inches under ledningen for luften sirkulere rundt tre og holde den fra å bli våt snø eller is på bakken. Du kan også holde tre inne på en logg ramme å holde det tørre og lett tilgjengelig for bruk. Erstatte tre som du bruke den til å sikre at du alltid har tørt treverk inne.

Kostnaden for en snor av tre

Kostnaden for en snor av tre er avhengig av flere ting. Av tre du kan påvirke prisen. Hvis en bestemt type tre er rikelig i området, er det sannsynlig å bli billigere. Spør selgeren om alternativene. Kostnadene kan også stole på levering - tre drevet fra en langt destinasjon vanligvis vil ha ekstra avgifter inkludert i prisen for å dekke kostnadene for gass og arbeidskraft. Shoppe rundt etter din ledningen av tre. Hvis du brenner tre som den primære varmekilde, er du usannsynlig til å bruke en hele ledning i en sesong. Spør en nabo å dele kostnadene med deg eller bare kjøpe en brøkdel av en ledning.