Hva er en kreativ måte å dekke brønner?

April 21

Hva er en kreativ måte å dekke brønner?

Et gjøres godt til grunnvann til drikking og andre formål. En stor tunnel går dypt ned i bakken til akvifer. Det er viktig å dekke brønnen for sikkerhet formål, men godt dekker trenger ikke å være skjemmende. Det er mange kreative måter du kan skjule en vann også. I stedet for å være et stygt, gjør en dekorativ cover vann godt fokuspunkt i noen landskapsarkitektur.

Fjellhaller

Dekk dine godt med en kunstig stein. Noen kunstig steinene er laget spesielt for dette formålet. Store steiner brukes ofte i landskapsarkitektur for å legge dimensjon. En kunstig er billigere enn en ekte landskapet stein og har to formål. Det er ikke bare legger til det samlede landskap planen, men også trygt dekker brønnen. Omgi rock med blomster eller andre steiner for å knytte den til landskapsdesign.

Smijern også dekke

Smijern dekker dekker trygt brønnen i en dekorativ måte. Dekker opprettes i en rekke stiler. Mange utstilling floral design eller bla figurer. Klippe ut bilder er på noen som bildet av en kanin eller blomst. Vel styrter plassert på forsiden legger et dekorativt preg. Styrte danner en smijern bue over brønnen. Noen består av en krok som du kan henge en blomst kurven.

Ønske godt

En liten som ønsker et pitched tak og bøtte utfyller hyttens hage. Det legger et snev av romantikk og skaper et samlingspunkt i hagen. Dekk åpningen med en dekorative smijern cover for sikkerhet formål. Omgir ønsker godt med blomstrende planter og utvide en hage gangvei til den.

Anlegget Holder

Angi en smijern dekke over toppen av brønnen og Plasser en stor Hagearbeid bøtte på fylt med en rekke innfødte planter. Rundt brønnen med potteplanter og dekorative landskapet bøtter i en rekke størrelser holder grønn og blomstrende planter. Dette blir brønnen til en iøynefallende hage. En rekke størrelser, materialer og planter gjør det til et visuelt attraktivt samlingspunkt.