Hva er en Judas treet?

May 30

Judas treet (Cercis siliquastrum) er en liten, løvskog, blomstrende treet også Middelhavet judastre. Judas treet er en nær slektning av østlige judastre (Cercis canadensis). Den østlige judastre er innfødt til USA, mens Judas treet er innfødt til Middelhavet. De to artene er svært lik i utseende og er både brukt i landskap i sine respektive innfødt regioner.

Navnets opphav

Det er mer enn en forklaring på opprinnelsen av Judas treet navnet. Mange kilder hevder det var treet som Judas Iscariot hengte seg etter svik hans Kristi. Andre mener det er fysiske egenskaper av anlegget som inspirerte navnet. Pods av anlegget henge, mens rødme-rød skyggen av blomster representerer følelser av skyld og skam. På den annen side, være begrepet Judas kunne bare en geografisk referanse. Judas treet var utbredt i Judeafjellene.

Anlegget beskrivelse

Judas treet vokser opp til 36 fot i høyden og 30 fot i diameter. Det er et enkelt stammet, slanke tre. Judas treet produserer blomster 3 til 5 tommer i lengde tidlig om våren. Nye bladene er rødlig lilla i fargen. Barken av treet er vagt lilla og riflet når unge. Med alderen modnes den til gråsort grå farge med mange sprekker.

Landskapet bruk

Judas treet brukes primært som en dekorativ landskapet treet. Men det også gir wildlife habitat, erosjonssikring og kan tjene som en windbreak eller som en blomstrende kantlinje. Judas treet er verdsatt for sin prangende knopper og lyse rose-farget blomster som utvikler før forlater våren. Dens hjerte-formede blader og mørk-farget bark også legge til anlegget estetisk appell.

Krav til side

Judas treet er en østlige Middelhavet innfødt som tåler en lang rekke jord. Det er funnet i skogen understory og langs bekken banker i naturen. Den trives i fuktige, fruktbar, godt drenert jord. Judas treet foretrekker delvis skygge for fullt sollys og tåler temperaturer så lavt som 5 grader Fahrenheit. Judas treet er tolerant av nærings-mangelfull jord, halvtørre klima og luftforurensning, men det vil ikke vokse i våt, leire-jord.