Hva er en ild og is Rose?

July 22

Hva er en ild og is Rose?

Roser er fargerike, duftende og populære blomster. Om de er tradisjonelt forbundet med kjærlighet, lidenskap og romantikk, gjør de riktig og velkommen gaver for alle anledninger. Roser kommer i en rekke størrelser, fra petite kjæreste roser til stor og frodig kål roser. De er også tilgjengelig i et bredt spekter av farger, fra lys lavendel til lime grønn. Her er noen roser har blomstrer som kombinerer to farger. Fire and Ice roses har denne karakteristiske.

Definisjon og utviklingen av Fire and Ice Roses

Ild og is roser er en rekke hybrid te roser som har blomstrer kombinere farger rød og hvit. Mens hybrid te roser ble populære i 1800-tallet, men Fire and Ice roses ble ikke utviklet til slutten av 1900 tallet, når de ble introdusert i 1987.

Utseende

Fire and Ice roses har avlange, cup-formet blomstrer karakteristisk for hybrid te roser. Men i motsetning til de fleste hybrid te roser, som har blomstrer at funksjonen bare én farge, har Fire and Ice roses blomstrer som har både hvit og rød. De er stort sett hvite, men kantene til hver petal synes å ha blitt dyppet i rødt. Hver ild og is rose har ca 35 kronblad. Navnet på disse roser henspiller på den kjølige, hvite fargetonen av is og varme, rød fargen på ilden. Stilkene Fire and Ice Roses er lange, spenner fra 12 til 24 tommer i lengde.

Tilgjengelighet

Ild og is roser er tilgjengelig i ulike typer blomst forhandlere, inkludert blomsterhandler butikker, samt supermarkeder og medlemskap lagre med floral avdelinger. Mens de ikke er på lager hele tiden, Fire and Ice roses er tilgjengelig året rundt og kan bestilles av forhandler fra en engros blomst dyrker. I slike tilfeller komme de vanligvis innen tre til fem dager.

Ideell anledninger

Ild og is roser er egnet for en rekke anledninger. En gave av Fire and Ice roses gjør en fin romantisk gest, en som er litt mindre forutsigbart enn den typiske buketten med roser. Dynamisk farge kombinasjonen gjør Fire and Ice roses et godt valg for å feire en bursdag, eksamen eller andre lykkelige begivenheten. Ild og is roser er også elegante og grasiøs nok som passende begravelse eller sympati blomster.

Voksende Fire and Ice Roses

Mens mange Fire and Ice roses kommer i form av snittblomster, er det mulig å vokse ild og is roser i din egen hage. Ilden og isen rose busker selges i barnehager over hele USA, samt gjennom online anlegget forhandlere. Velg en ild og is steg busk som har blitt avlet for å trives i sonen. Konsultere en USDA anlegget hardiness sonen kart, slik som den på usna.usda.gov, å finne ut hvilken sone du bor i. Anlegget ild og is rose busker lyse beliggenhet der de kan motta minst seks timer med sol hver dag.