Hva er en husholdningsutgifter?

November 13

Husholdningenes utgifter er utgifter huseiere pådrar når du kjører husholdninger. De fleste av disse utgiftene er nødvendige for ikke bare familiemedlemmer, men for vedlikehold og bruk av huset. Reparasjoner må gjøres apparater og ovner kan bryte ned. Noen utgifter forbli den samme hver måned, mens andre variere fra måned til måned. Huseiere må administrere deres husoldning utgiftene slik at de kan spare penger hver måned.

Boliger

Bolig inkluderer utgifter til leie eller hjem eierskap. De fleste mennesker som bor i leilighetene, for eksempel betale leie til deres utleiere. Huseiere gjøre boliglån betalinger til banker som lånt dem penger til å kjøpe sine hjem. Huset er den største husholdningenes utgiften. Folk brukt gjennomsnitt 34 prosent av sine inntekter på boliger i 2009, Bureau of Labor Statistics. Leie og boliglån betalinger er vanligvis faste utgifter. Med andre ord, blir de det samme hver måned. Utleier kan imidlertid noen ganger øke en persons leie. Og boliglån betalinger kan øke hvis hus lån er renten svingninger.

Verktøy

Verktøy inkluderer utgifter som elektrisk, gass og vann, som er nødvendige for å kjøre husholdninger. Folk trenger vann for matlaging, drikker og klesvask. Klimaanlegg og apparater kjører på elektrisitet. Varmeelementer tendens til å øke folks elektrisk eller gass regninger i vinter, avhengig av hva slags oppvarming brukes. Verktøy kan også inkludere telefon, mobiltelefon, Internett, kloakk og søppel. De fleste huseiere må betale å ha deres søppel plukket opp hver uke, for eksempel. Folk leie leiligheter kan ha sine kloakk og søppel utgifter i sin leie.

Transport

Transport er en relativt stor husholdningsutgifter. Den gjennomsnittlige husholdningen brukt gjennomsnittlig 16 prosent på transport i 2009, BLS. Transport inkluderer bil eller lastebil månedspris, uavhengig av om personen har kjøpt eller leier en bil. Bensin, forsikring og bil-reparasjoner og vedlikehold er også en del av en husholdning transport utgifter. De fleste månedlige bil betalinger eller leieavtaler er faste utgifter. Imidlertid kan penger brukt på bensin og reparasjoner variere mye hver måned. Derfor må folk konto for uventet bil reparasjon når du planlegger sine husholdning budsjetter.

Dagligvarer/mat

Folk må også kjøpe dagligvarer for deres familier. Dagligvarer utgifter kan variere mye avhengig av en persons familie. Det tar vanligvis mye mer å fø en familie på seks, for eksempel, enn en eller to personer. Men kan noen mennesker spise mer enn andre, som også en husholdning utgifter. Også kjøpe folk ikke bare mat på dagligvarebutikker. De trenger rensemidler, toalettpapir, pensler, papirhåndklær, vaskemiddel, såpe og andre elementer. Det er svært fordelaktig å sette en månedlig grense for dagligvarer utgifter, selv om det inkluderer å ofre. For eksempel kan en familie spare penger ved å kjøpe mer generell merkevarer i stedet for populære merkene. De kan også kjøpe flere samtidig på engros butikker.