Hva er en god Plexiglass poleringsmaskin & Scratch Remover?

December 15

Plexiglass er en glasslignende plast, vanligvis finnes på bilen light deksler, akvarier og noen hjem og bygge windows. Plexiglass er mer robust og mindre sannsynlig å sprekk og knuse, kommer den likeledes med en dyr prislapp enn glass. Dette betyr at det er viktig å polere og beskytte plexiglass, bytte det hele stykke plexiglass kan være kostbart. Lexan og Plexus er de to mest solgte plexiglass poleringsmaskin og scratch removers.

Lexan

Lexan er en produkter utviklet for å rense og beskytte plast og plexiglass. Dette produktet leveres i tre stilarter, #1 og #2 #3. Lexan #1 er designet for å rengjøre og polere. Den fjerner skitt og oppbygging og gjelder også et lag med voks som blokkerer støv og bidrar til å hindre riper. Bruker dette produktet to ganger i uken vil hindre skyet filmen som noen ganger dannes på plexiglass. Lexan #2 gnir ut små, fine riper, mens også etterlot et lag med glasur som forhindrer skyet filmen og beskytter mot riper. Lexan #3 er laget for å reparere og fjerne tunge riper i pleksiglass og plast. Du kan kjøpe Lexan i automatisk forsyne butikkene eller online (se ressurser). Flaskene er vanligvis 8-oz flasker med væske, som vil gi rekke cleanings, avhengig av størrelsen på overflaten.

Plexus

Plexus er en annen plexiglass polsk og ripefjerning produktet. Dette produktet kommer i en enkelt aerosol-spray kan, og du spray det direkte på plexiglass overflaten. Det buffs lett vekk riper og feil, mens rengjøring og beskytte overflaten. Dette krever ikke anstrengende scrub og polering, bare spray på, og stryke som med noen glass rengjøringsmiddel. Plexus fungerer som en antistatiske, betyr det vil frastøte støv og rusk, mens voksen vil forlate et beskyttende lag på plexiglass, noe som vil hindre riper, flekker og misfarging. Du kan kjøpe Plexus automatisk forsyne butikkene og online (se ressurser). Dette produktet er tilgjengelig i en 7 - eller 13-oz. sprayboks.

Prisme polsk

Prisme polsk er utformet for å rengjøre og beskytte plexiglass. Den kommer i en flaske krem, som du gnir over plexiglass overflaten. Dette produktet buffs ut små riper, og etterlater et lag av voksen som vil hindre riper og misfarging. Prisme polsk selges i de fleste jernvareforretninger og nettforhandlere (se ressurser).